YGS soruları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

YGS soruları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 09:16

ÖSYM 2016 YGS sınav soruları açıklanıyor! ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre 2016 YGS sınav sorularının tamamı yayınlanacak. YGS 2016 soruları ve cevap anahtarı ais.osym.gov.tr'den erişime açılacak. Peki; YGS soruları ne zaman açıklanacak? İşte YGS 2016 sorularının açıklanacağı tahmini tarih.

Haberin Devamı

ÖSYM bugüne kadar YGS sınav sorularının sadece yüzde 20'sini açıklıyordu. Ancak dün yapılan resmi açıklamaya göre ÖSYM 2016 YGS sorularının tamamını yayınlayacağını duyurdu.

ÖSYM'den yapılan son dakika açıklamasında 13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan YGS 2016'nın sorularının tamamının erişime açılacağını ilan etti.

YGS 2016 SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM'nin açıklamasında YGS sorularının yayınlanacağı kesin tarih ve saat bilgisi yer almıyor. Ancak ÖSYM Başkanı Ömer Demir, YGS sorularının 14 Mart Pazartesi günü ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişime açılacağını söylemişti.

YGS soruları ne zaman açıklanacak

YGS SORULARI VE CEVAP ANAHTARI ÖSYM AİS SİSTEMİNDE!

Haberin Devamı

Üniversiteye girişin ilk aşaması olan YGS'ye giren adaylar 2016 YGS soruları ve cevap anahtarına ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi sayfası ais.osym.gov.tr adresinden erişebilecekler.

ÖSYM AİS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ 

Adaylar sisteme giriş yapmak için TC Kimlik No ve ÖSYM Aday Şifreleri'ni kullanmaları gerekiyor. Giriş yapılan sayfadan YGS 2016 Soru kitapçıklarına yani bildirilen adı ile 'Temel Soru Kitapçığı' na ulaşabilecekler.

ÖSYM YGS 2016 soruları ve cevap anahtarı açıklandığında hurriyet.com.tr'de olacak.

BAKMADAN GEÇME!