Vedat Ozan, ÖRAV Sohbetleri’nde

Güncelleme Tarihi:

Vedat Ozan, ÖRAV Sohbetleri’nde
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 17:25

Parfümör, koku uzmanı ve fotoğrafçı Vedat Ozan, 23 Mart Perşembe günü SALT Galata’da dinleyicileriyle ÖRAV Sohbetleri’nde bir araya geliyor.

Haberin Devamı

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) Sohbetleri’nin mart ayındaki konuğu parfümör ve koku uzmanı Vedat Ozan olacak. Etkinlik, 23 Mart Perşembe günü saat 18.30 – 20.00 arasında SALT Galata’da tüm katılımcılar için ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Vedat Ozan’ın "Kokular Kitabı" üst başlığıyla toplamda dört ciltten oluşacak ve şu ana kadar üç cildi yayımlanmış bir kitap çalışması bulunuyor. Ozan, kitaplarında kokunun mitoloji, kültürel tarih, kimya, ekonomi-politik, psikoloji, edebiyat, gündelik hayat gibi her alanındaki etkisini çarpıcı bilgilerle aktarıyor. Koku uzmanı olmasının yanı sıra profesyonel fotoğrafçı da olan Ozan, İFSAK’ta fotoğraf üzerine aldığı eğitimlerin ardından proje koordinatörlüğü ve fotoğraf eğitmenliği de yaptı. Bunun yanı sıra İFSAK Dergisi yayın kurulunda da yer aldı.

Haberin Devamı

Kontenjan sınırı bulunan etkinliğe katılmak isteyenlerin, https://goo.gl/forms/QSI8lyQwJZnCVuaZ2 adresinden kayıt yaptırması gerekiyor. 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!