Üniversitelilere ‘yaratıcı iş fikirleri’  yarışması

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilere ‘yaratıcı iş fikirleri’  yarışması
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 11:36

Üniversiteli kız öğrenciler ‘Yaratıcı İş Fikirleri’ yarışması için proje üretecek.

Haberin Devamı

İstanbul Kültür Üniversitesi’nde okuyan kız öğrencilerin katılabileceği ‘Yaratıcı İş Fikirleri’ konulu yarışma için başvurular mart ayında başladı. Saç bakım markası Gliss tarafından, Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım ürünleri zincirlerinden Watsons işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenecek yarışmanın sonuçları ise nisan ayında açıklanacak. Mayıs ayında ise finale kalan beş proje yapılacak ödül töreninde Gliss markası tarafından verilecek sermaye desteği ile ödüllendirilecek. İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel yaptığı açıklamada, “Üniversite olarak öğrencilerimizin ve tüm gençlerin hayallerini önemsiyoruz. ‘Gliss ile Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver’ projesinin de onların hayallerine cesaret vereceğine inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihal Sarıer ise, “Hayal kurmak başarıya giden yolun ilk adımıdır. Bu proje ile gençlerimiz, kendilerini hayallerine ulaştıracak yola çıkıyorlar. İstiyoruz ki kendilerine inansınlar, çalışarak hem kendilerinin hem de ülkemizin geleceğini yaratsınlar” diye konuştu.

Ayşe Kucuroğlu, Aslışah Alkoçlar, Ayşe Tolga, Başak Dizer Tatlıtuğ ve Yasemin Özilhan tarafından hazırlanan saç küpelerinin içinde bulunduğu özel Gliss ürün setlerinin satışından elde edilen gelirin bir kısmı da projeye aktarılacak. Hazırlanan saç küpesi hediyeli Gliss ürün setleri, Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.

BAKMADAN GEÇME!