Üniversiteliler yılbaşı için fidan bağışı topladı

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteliler yılbaşı için fidan bağışı topladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 09:33

Ege Üniversitesi Kampüsü’nde stand kuran İletişim Fakültesi öğrencileri, ‘En güzel yılbaşı hediyesi’ diyerek fidan bağışı topladı. Standı ziyaret edenlerin sevdikleri için bağışladığı fidanlar, Ege Üniversitesi 60. Yıl Hatıra Ormanı’na dikilecek.

Haberin Devamı

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, insanların sevdikleri için yılbaşı hediyesi olarak fidan almalarını teşvik eden bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Ege Orman Vakfı işbirliğiyle Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında kurulan stantta, ziyaretçiler sevdikleri için fidan bağışı yaptı, standın önündeki yılbaşı ağaçlarını dileklerle süsledi. Öğrenciler ve akademisyenler başta olmak üzere ziyaretçilerin sevdikleri için bağışladığı fidanlar, Ege Üniversitesi 60. Yıl Hatıra Ormanı’na katkı sağlayacak.

Dersin yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Ebru Güzeloğlu, 5 TL’ye bir fidan bağışlayarak insanların sevdikleri için küçük ama anlamlı bir yılbaşı hediyesi aldığını belirterek, "Aslında bu proje ile sevdiklerimize ve gelecek nesillere de temiz bir nefes ve yeşil bir doğa hediye ediyoruz. Bu nedenle sloganımızı ’Yılbaşı hediyesi olarak senin için bir nefes aldım’ şeklinde belirledik. Ziyaretçilerimiz ayrıca dilekleriyle süsledikleri fidanların önünde fotoğraf çektirip, adına hediye ettikleri kişilerin sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Böylece sevdiklerine hediyelerini şimdiden vermiş oluyor" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!