Üniversiteden Kanada işbirliğiyle liselilere yaz okulu

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteden Kanada işbirliğiyle liselilere yaz okulu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 12:48

Tatilin yaklaşmasıyla öğrenciler için yazı verimli geçirebilecekleri etkinlikler de hazırlanmaya başlandı. İstanbul’da bir vakıf üniversitesiyle Kanada Waterloo Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen ‘Lise Yaz Okulu’ programında öğrenciler, iki hafta boyunca üniversite deneyimi yaşayacak.

Haberin Devamı

Öğrenciler, yaz okulunda öğrenim görmek istedikleri bölümlerde ders alırken, şirket ziyaretlerinde iş ortamında bulunacak ve profesyonellerle tanışacak. Yeditepe Üniversitesi’nin Kanada Waterloo Üniversitesi işbirliğiyle, lise öğrencilerinin merak ettiği mesleklerle ilgili bilgi sahibi olması amacıyla düzenlediği ‘Lise Yaz Okulu’, 1-13 Temmuz’da düzenlenecek.

MESLEKLERİ İNTERAKTİF ŞEKİLDE ÖĞRENECEKLER
Katılımcıların meslekleri, uygulamalı ve interaktif bir şekilde öğrenmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda liseliler, Yeditepe Üniversitesi akademisyenlerinden ders alacak. Ayrıca Kanada Waterloo Üniversitesi bilim insanları 24 saat İngilizce eğitimi de verecek.

Yaz Okulu’na katılacak öğrenciler 13 fakülte, 64 bölüm arasından seçecekleri 4 akademik meslek dersi için 2 hafta boyunca derslere katılacak.

BAKMADAN GEÇME!