Uğur Dershaneleri dönüştü

Güncelleme Tarihi:

Uğur Dershaneleri dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2015 17:06

Uğur Dershaneleri’nin ‘dershanelerin dönüşüm projesi’ çerçevesinde kurulan Uğur Hazırlık Liseleri, 4 yıllık akademik lise eğitimi ile üniversite giriş sınavına hazırlayan ve kariyer planlaması yapan ilk lise olma özelliğini taşıyor.

Haberin Devamı

Uğur Hazırlık Liseleri, Türkiye’nin dört bir yanındaki 165 lisesinde eğitim hizmeti sunmaya hazırlanıyor. Uğur Dershaneleri’nin ‘dershanelerin dönüşüm projesi’ çerçevesinde kurulan Uğur Hazırlık Liseleri, 4 yıllık akademik lise eğitimi ile üniversite giriş sınavına hazırlayan ve kariyer planlaması yapan ilk lise olma özelliğini taşıyor. Uğur Dershaneleri 24’üncü Kurucular Genel Kurulu toplantısı, Türkiye genelindeki tüm şube yöneticilerinin katılımıyla, 19-22 Ocak tarihleri arasında Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de gerçekleştirildi. ‘Geleceğe Bugünden Hazırız’ konu başlıklı toplantıda Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Durak ve Uğur Dershaneleri yöneticileri yer aldı. Türkiye eğitim sistemi ve öğrencilerin beklentilerinin ele alındığı toplantıda Uğur Dershaneleri’nin dönüşüm süreciyle ilgili önemli kararlar alındı. Uğur Eğitim Kurumları 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Uğur Hazırlık Liseleri ile eğitime devam edeceğini açıkladı. Yenilenen kurum felsefesi hakkında bilgi veren Uğur Dershaneleri Genel Müdürü Lokman Durak, “Uğur Eğitim Kurumlarının 47 yıllık deneyimi, başarısı ve vizyonuyla öğrencileri üniversiteye ve geleceğe doğrudan hazırlayan Uğur Hazırlık Liseleri, eğitime yepyeni bir bakış açısı kazandırmaya hazırlanıyor. Tüm Türkiye’yi kapsayan ‘eğitimde fırsat eşitliği’ anlayışıyla Uğur Hazırlık Liseleri, 4 yıllık akademik lise eğitimi ile üniversite giriş sınavına hazırlayan ve kariyer planlaması yapan ilk lise olma özelliğini taşıyor” dedi.

Haberin Devamı

Üniversiteye hazırlık sürecini, Uğur Hazırlık Liseleri özgün eğitim sistemiyle 4 yıla yayarak öğrencilerin sınav kaygılarını ortadan kaldırmayı amaçladıklarının altını çizen Durak, “Kişiye özel kariyer planlama ve rehberlik servisleri, global standartlarda hazırlanmış İngilizce eğitim sitemi, Uğur International Yurt Dışı Eğitim Programları, öğrencilerin 7/24 ulaşabileceği ‘Uğur Online’ uzaktan eğitim platformu, 180 saat uzaktan eğitim, 5000 saat videolu ders anlatımı, 50.000 soru-çözüm videosu olanağı ile Türkiye’nin en büyük uzaktan eğitim hizmeti sunan güçlü bir eğitim kurumuyuz. Bu nedenle, Türkiye’nin en özgün lisesi Uğur Hazırlık Liseleri olarak eğitime yeni bir bakış açısı kazandırıyor, kariyer odaklı yepyeni bir eğitim modeliyle gençleri geleceğe bugünden hazırlıyoruz” açıklamasında bulundu. Ayrıntılı bilgi için: www.ugurhazirlikliseleri.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!