Teneffüslerde macera parkında eğlenme fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Teneffüslerde macera parkında eğlenme fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2019 14:57

Öğrencilere, okullarının bahçesine kurulan, içinde spor ve eğlence alanları olan 'macera parkı’nda eğlenme fırsatı sunuluyor.

Haberin Devamı

İçinde birçok alan ve imkân bulunduran Macera Parkı’nın açılışı yapıldı. Beylikdüzü’nde bulunan Modern Eğitim Koleji’nde kurulan ‘Modern Adventure Park’ında, her yaş grubu için birçok parkur, spor ve eğlence alanı bulunuyor. Bu alanlar çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Aileler de dilerse çocuklarına eşlik edebilecek. Ders dışı saatlerde çevre halkı da bu parktan yararlanabilecek. Okulun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gülel, çocuklarının global bir eğitim sisteminden yararlanamaları için böyle bir kampus kurduğunu söyledi.

‘ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ’
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da parkın açılışında, “Bakanlık olarak; spor salonları, yüzme havuzları, futbol ve basketbol sahaları gibi alanlarda pek çok imkânı barındıran okullar açmayı düşünüyoruz. 3 bine yakın okulu spor tesisleriyle donattık. Spor tesisi olmayan hiçbir okul kalmayana kadar bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!