Sonu uç ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli uç ile biten kelimeler

Güncelleme Tarihi:

Sonu uç ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli uç ile biten kelimeler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 13:42

Türkçe dilinde harflerin oluşturduğu her bir kelime farklı olabiliyor. Kelimelerin hangi harflerle bittiği bireylerin ilgisini çekiyor. Sonu "uç" ile biten sözcük türleri kişilerce araştırılan bir bilgidir. Bireyler tüm sözcükleri ele alarak "uç" ile biten tüm sözcük türlerini araştırabiliyor. 3, 4 ve 5 harfli sonları uç ile biten kelimeler merak ediliyor. Sonu uç ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli uç ile biten kelimelerle ilgili detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Kelimelerle ilgili bir takım bazı bilgiler bulunuyor. Her kelimenin sonu farklı harflerle bitebiliyor. Sonu "uç" ile biten harfler arasında hartuç, marpuç ve ardanuç gibi farklı sözcük türleri bulunuyor.

 Sonu Uç İle Biten Kelimeler Listesi

 Kelimelerin detaylı yapısına bakıldığında başladığı ve bittiği harfler bulunuyor. Bireyler pek çok konuda bilgi sahibi olmak için sözcüklerin hangi harflerle bittiğini araştırabiliyor. Türkçe diline bakıldığında sonu uç ile biten farklı sözcükler bulunuyor. Bireyler hangi kelimelerin uç ile bittiğini merak ederek bir takım araştırmalar yapabiliyor.

 Sonu uç ile biten kelimelerin listesi her bireyin ilgilendiği bir konudur. Kelime türlerinde son harfler bazı durumlarda çok önemli olabiliyor. Türkçe dili oldukça geniş bir dil olması nedeniyle, farklı binlerce kelime görülebiliyor. Herkesin merak ettiği uç ile biten sözcükler listesinde birçok kelime yer alıyor. Kelimelerin harf sayısı değişiklik gösterse de "uç" ile biten kelimelerin sayısı oldukça fazladır. Sonu uç ile biten kelimelerin listesi şu şekildedir;

 

Suç

 

Avuç

 

Oruç

 

Boduç

 

Havuç

 

Haruç

 

Kumuç

 

Pabuç

 

Puluç

 

Sonuç

 

Suruç

 

Hartuç

 

Kulyuç

 

Marpuç

 

Mefluç

 

Sorguç

 

Ardanuç

Haberin Devamı

Sonu uç ile biten sözcüklerin görüldüğü üzere farklı harf sayılarına sahiptir. Her kelimenin sahip olduğu harf sayısı farklıdır. Kelimelerin anlamlı olabilmesi için harf sayılarında herhangi bir değişiklik yapmamak gerekiyor. Sonu uç ile biten sözcük türleri yukarıdaki listeden kolayca kontrol edilebilir.

Haberin Devamı

 3, 4, 5, 6, 7, 8 Harfli Uç İle Biten Kelimeler

 Kelimelerin hangi harflerle bittiği herkes tarafından detaylı olarak görülebiliyor. Bazı durumlarda kişiler farklı harflerle biten kelimeleri araştırabiliyor. "Uç" ekiyle biten tüm sözcük türleri bireylerin ilgisini çeken bir konudur. Bireyler daha detaylı bilgilere sahip olmak adına birçok kelime türünü mercek altına alabiliyor. Hangi ekle bittiğini görmek için kaynaklardan yardım almak gerekiyor. Uç ile biten sözcük türleri de günümüzde kişilerin merakla araştırdığı bir konudur. Uç ile biten sözcükler arasında 3 harfli veya 4 harfli olan kelimeler bulunuyor.

 Sonuç kelimesi ele alındığında uç ile bittiği kolayca görülebiliyor. 5 harfli bir kelime aranıyorsa, sonuç sözcüğü değerlendirilebiliyor. Diğer harf sayılarında da uç ile biten birçok sözcük türü bulunuyor. Havuç kelimesi herkesin daha önce duymuş olduğu bir meyve türüdür. Havuç kelimesi de sonu "uç" ile biten aranan kelimelerden biridir. Yine havuç sözcüğüne bakıldığında 5 harfli olduğu kolayca görülebiliyor. 5 harfli uç ile biten sözcükler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

 3 Harfli olan kelimeler arasında hangilerinin ekiyle bittiği merak edilebiliyor. 3 harfli sözcüklere bakıldığında suç sözcüğü göze çarpıyor. Suç sözcüğüne bakıldığında toplam 3 harften oluştuğu kolayca görülebiliyor. Suç sözcüğünün sonu uç ile bittiğinden dolayı, aranan sözcüklerden biridir. Avuç kelimesi diğer kelimelerden farklı olarak 4 harflidir. 4 harfli olan avuç sözcüğü, uç ile biten sözcüklerden biridir. 4 Harfli farklı bir kelime aranıyorsa, sonu uç ile biten oruç kelimesi de diğer aranan kelimeler listesinde yer alabilir.

BAKMADAN GEÇME!