Savage ne demek? İngilizce Savage kelimesinin Türkçe anlamı nedir?

Güncelleme Tarihi:

Savage ne demek İngilizce Savage kelimesinin Türkçe anlamı nedir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2020 03:34

Savage kelimesi günümüzde sık sık kullanılan kelimeler arasında yer almaktadır. Savage kelimesi kullanım alanı bakımında oldukça önem taşıyan bir kelimedir. Sizler için savage kelimesi ne demek? Ve savage kelimesinin ne anlama geldiğini detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.

Haberin Devamı

Savage, İngilizce kökenli bir kelimedir. Bu kelime canavar ruhlu, yabani, barbar, vahşi adam gibi pek çok anlamda kullanılmaktadır.

 Savage Ne Demek?

 Savage kelimesi İngilizce bir kelime olup günümüzde sık sık kullanılmaktadır. Savage kelimesinin Türkçe’ de karşılığı birden fazladır. Ülkemizde artık bu kelime bazı insanlar tarafından İngilizce olarak bile kullanılmaktadır. Bunlardan genellikle kullanılan karşılıkları yabani, vahşi, zalim, yırtıcı, medeniyet görmemiş kimse, canavar ruhlu gibi anlamlar taşıyan kelimeleridir ve en yaygın İngilizce kelimeler arasında yer almaktadır.

 Savage kelimesi hayvanlar için kullanılmakla birlikte mecazi anlamda bazı insanlar için de benzetme yapılarak kullanılabilir. Bu nedenle günlük hayatta karşımıza sık sık çıkabilir.

Haberin Devamı

 Günümüzde İngilizce de kullanımında direkt olarak Savage ile ilgili eş anlamlı kelimeler olmayabilir. Fakat savage kelimesini anlamı ile benzer olan kelimeler bulunmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!