Reeder Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor? Reeder Ne Zaman Kuruldu, Sahibi Kim Ve Kısaca Tarihçesi

Güncelleme Tarihi:

Reeder Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor Reeder Ne Zaman Kuruldu, Sahibi Kim Ve Kısaca Tarihçesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2021 23:37

Piyasada birçok ürün ve marka bulunmaktadır. Yapılan alışverişlerde müşterilerin bir takım araştırmalar gerçekleştirerek alışveriş yaptığı gözlemlenmektedir. Bu kapsamda markaların geçmişi, üretim yeri, kalitesi ve işlem alanları hakkında sorular sorulmaktadır. Bu sorular arasında Reeder markasının içerikleri de bulunmaktadır. Peki, Reeder hangi ülkenin markasıdır? Nerede üretimleri yapılmaktadır? Reeder ne zaman kurulmuştur? Sahibi kimdir ve kısaca tarihsel gelişimi nasıldır? İşte, Reeder firması hakkında merak edilen detaylar.

Haberin Devamı

Türkiye’ye ilk olarak e-kitap okuyucuyu getirerek pazarda adından bahseden Reeder, marka olarak 2010 yılında tablet modelini piyasaya sunmuştur.

Reeder Hangi Ülkenin Markası?

Reeder bir Türk telefon markasıdır. Samsun ilindeki fabrikası üzerinde telefon üretimi yapmaktadır. İlerleyen dönemlerde akıllı saat ve yapay zeka içerikli cihazların üretimi planlanmaktadır.

Reeder Nerede Üretiliyor?

Reeder EMEA kısaltması ile yani "Europe, Middle East ve Africa" bölgelerinde 2014 yılının en çok satılmakta olan Intel işlemcisi olan tablet markası olmuştur.

Reeder Ne Zaman Kuruldu?

2010 senesinde Türkiye'nin ilk lokal markalı Android işlemcili tablet modelini piyasanın beğenisine sunmuştur.

Reeder'in Sahibi Kim?

Reeder Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral'dır. Samsun ili üzerinde yatırımları olan Reeder markası bir yerel teknoloji firmasıdır.

Haberin Devamı

Reeder'in Kuruluşu ve Kısaca Tarihçesi

Reeder ilk olarak 2010'da kurulmuş ve aynı yıl içerisinde Türkiye'de Android tablet üretimi yapmıştır. Ayrıca Türkiye'nin ilk 3G özellikli Android tableti üretimini yaptı. Yerel bir teknoloji markası olarak faaliyetine devam etmektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!