Okullara kar tatili

Güncelleme Tarihi:

Okullara kar tatili
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2014 10:20

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle bir çok ilde okullar tatil edildi.

Haberin Devamı

İşte tatil olan iller:

Okullara kar tatili

Kırklareli:
Kırklareli'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Demirköy ile Vize ilçesine bağlı bazı köylerde okulların tatil edildiği bildirildi. Demirköy Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak, yağış dolayısıyla okullarda eğitime ara verildiğini söyledi. Vize Milli Eğitim Müdürü Bayram Danacı da ilçeye bağlı 6 köy okulunda eğitime ara verildiğini belirtti. Danacı, eğitim ve öğretime 5 Ocak Pazartesi günü başlanacağını söyledi.

Etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Kofçaz ilçesinde eğitime ara verildi.
Kofçaz Milli Eğitim Müdürü Serkan Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okulların tatil edildiğini söyledi. Arslan, eğitim ve öğretime 5 Ocak Pazartesi günü başlanacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Okullara kar tatili

Tekirdağ:
Tekirdağ'da dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde okulların tatil edildiği bildirildi. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, dün geceden bu yana etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi dolayısıyla okulların il genelinde tatil edildiğini söyledi. İşler, araya giren 2 günlük yılbaşı tatili de eklenince eğitim ve öğretime 5 Ocak Pazartesi gününe kadar ara verildiğini belirtti.

Okullara kar tatili

Manisa:
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, yoğun kar yağışı sebebiyle Demirci, Gördes ve Kırkağaç'ta okulların bir gün tatil edildiğini söyledi. Bektaş, il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 ilçede okulların tatil edildiğini, değer ilçelerde kararın kaymakamlıklara bırakıldığını belirtti. Vali Bektaş, okulların tatil edildiği Demirci, Gördes ve Kırkağaç dışındaki diğer ilçelerde taşımalı sistemle okula getirilen öğrencilerin 31 Aralık Çarşamba günü okullara getirilmeyeceğini, bu öğrencilerin izinli sayılacağını söyledi.

Haberin Devamı

Okullara kar tatili

Balıkesir:
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışının gece saatlerinden itibaren artarak devam etmesi beklendiğinden, yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi. Yılbaşı ve hafta sonu tatilleriyle de birleştiği için kentte eğitime 5 Ocak Pazartesi günü başlanacak.

Okullara kar tatili

İzmir:
Kınık İlçesi’nde, sabah saatlerinde başlayan ve gün boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Okul servisleri mahsur kalırken, Kaymakamlık ilk ve orta dereceli okulları 31 Aralık Çarşamba günü tatil etti.

Haberin Devamı

Okullara kar tatili

Sakarya:
Sakarya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda 31 Aralık 2014 Çarşamba eğitime ara verildiği bildirildi. Yılbaşı ve hafta sonu tatilleri de eklendiğinden okullarda eğitime 5 Ocak 2015 Pazartesi başlanacağı belirtildi.

Okullara kar tatili

Edirne:
Edirne'nin bazı ilçelerinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 31 Aralık Çarşamba günü ara verildi. Alınan bilgiye göre, Keşan, İpsala ve Enez ilçelerinde aralıklarla devam eden kar yağışı ve yollardaki buzlanma sebebiyle 31 Aralık'ta ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Haberin Devamı

Okullara kar tatili

Bursa:
Büyükorhan ve Harmancık ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 31 Aralık Çarşamba günü için tatil edildi. İki ilçeye bağlı 45 köy yolu da ulaşıma kapandı.
Bursa’nın Uludağ’ın eteklerindeki Büyükorhan ve Harmancık ilçelerindeki yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışının artması nedeniyle ilçedeki ilk ve orta dereceli okullar 31 Aralık Çarşamba günü tatil edildi.
Kar yağışı nedeniyle Büyükorhan’a bağlı 30, Harmancık’a bağlı 15 köy yolu da ulaşıma kapandı. Köy yollarının ulaşıma açılması için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Okullara kar tatili

Düzce:
Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının gece saatlerinden itibaren artarak devam etmesi beklendiğinden kentteki tüm okullarda eğitime ara verildiği belirtildi.
Yılbaşı ve hafta sonu tatilleri de eklendiğinden okullarda eğitime 5 Ocak 2015 Pazartesi günü yeniden başlanacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Okullara kar tatili

Eskişehir:
İlk ve orta dereceli okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 31 Aralık Çarşamba günü tatil edildi.
Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Eskişehir’deki ilk ve orta dereceli okulların 31 Aralık'ta tatil edildiği belirtilerek şöyle denildi:
"Bölgemizde görülen yoğun kar yağışı nedeniyle 30 Aralık 2014 Salı günü saat 14.00’den sonra ve 31 Aralık 2014 Çarşamba günü tam gün olmak üzere eğitim ve öğretime, 2 Ocak 2015 Cuma gününe kadar ara verilmiştir. Bu doğrultuda, Başbakanlığın 2002/58 Sayılı Genelgesi gereği, olumsuz hava koşulları nedeniyle valiliklerce okulların tatil edilmesi halinde aynı bölgedeki kamu görevlisi engelliler, ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirlenen tatil süresince izinli sayılacaktır."

Okullara kar tatili

Çanakkale:
Yoğun kar yağışı nedeniyle okul öncesi kurumlar, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 31 Aralık için ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, kentte olumsuz hava koşullarının etkili olduğu belirtildi. Bunun, günlük yaşamı etkilediği ifade edilen açıklamada, okul öncesi kurumlar, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 31 Aralık için ara verildiği duyuruldu. Açıklamada, yılbaşı ve hafta sonu tatilleri de eklendiğinden okullarda eğitime 5 Ocak 2015 Pazartesi günü yeniden başlanacağı belirtildi.

Okullara kar tatili

Bolu:
Kar yağışı dolayısıyla, il genelinde eğitime 5 Ocak Pazartesi gününe kadar ara verildi.
Bolu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, mevcut hava şartları, yağış durumu ve en son meteorolojik veriler ışığında il merkezi ve bilhassa yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı olduğu ve yağışın hafta sonuna kadar devam edeceğinin değerlendirildiği vurgulandı.

Açıklamada, şunlar belirtildi:
"Bu itibarla çok sayıda öğrencimizin taşımalı eğitimde bulunması da göz önünde bulundurularak öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm yaygın ve örgün eğitim kurumlarının 31 Aralık Çarşamba ve 02 Ocak Cuma günleri il genelinde tatil edilmesine İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından karar verilmiştir."

Okullara kar tatili

Kastamonu:
Etkili olan kar yağışı nedeniyle 31 Aralık Çarşamba günü için okullar tatil edildi. Kentte eğitim 5 Ocak Pazartesi günü başlayacak.

Okullara kar tatili

Bilecik:
Yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda, 31 Aralık Çarşamba günü eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, hava muhalefeti dolayısıyla 31 Aralık'ta Bilecik genelindeki tüm okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitime ara verildiği bildirildi.

Karabük: Karabük ve ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar 31 Aralık Çarşamba günü tatil edildi. Kentte eğitim yılbaşı tatilinin ardından 5 Ocak Pazartesi günü başlayacak.

Okullara kar tatili
ÖĞRENCİLER VALİ’DEN TATİL HABERİ BEKLİYOR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!