Okulda kitap fuarı başladı

Güncelleme Tarihi:

Okulda kitap fuarı başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 12:52

Bir kolej tarafından düzenlenen ve 25 yayınevinin katıldığı kitap fuarı başladı. Öğrencilerin Türk edebiyatından dünya klasiklerine kadar birçok eserle buluştuğu fuar kapsamında yapılan sosyal sorumluluk projesiyle öğrencilerin evlerinden getirdikleri kitaplar toplanarak köy okullarına gönderilecek.

Haberin Devamı

Öğrenciler ‘Geleneksel Kitap Fuarı’nda Türk edebiyatından dünya klasiklerine birçok kitapla buluşuyor. Uğur Koleji’nin düzenlediği fuara 25 yayınevi katılıyor. Fuarı takip edence öğrenciler aynı zamanda okulda sosyal sorumluluk projesi de başlattı. “Ben okursam, sen okursan, o okursa değişir dünya” isimli proje kapsamında tüm öğrencilere yapılan çağrı ile evlerdeki kitaplar ihtiyacı olan köy okullarına gönderilmek üzere bir araya getiriliyor. Fuar sonrasında toplanan tüm roman, hikaye ve test kitapları, ansiklopediler ve ders çalışma setleri tespit edilen okullara gönderilecek.

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Özel Uğur İlköğretim Okulu Müdürü Osman Çebi “Öğrencilerimizin küçük yaştan itibaren kitaplarla iç içe büyümesi amacıyla kitap fuarını düzenlemeyi bir gelenek haline getirdik. Farklı dönemlerden faklı yazarların kitaplarını okumalarını sağladığımız öğrencilerimizin bilinçli ve kültürlü bireyler olarak mezun olmaları en büyük gururumuz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!