Öğrenciler şaşırdı...Yemekhanede ilk gün operası

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 12:52

Özel bir eğitim kurumu, ilk okul gününde öğrencileri için sıra dışı bir sürpriz yaptı. Öğrencilerinin okuldaki ilk gün stresini atmaları amacıyla, opera sanatçıları aşçı ve görevli kılığına girdi. Sanatçılar, öğrenciler yemek saatindeyken birden arya söylemeye başladı.

Haberin Devamı

Uyum eğitimleri kapsamında ilk ders zilleri bu hafta çaldı. Kültür ile Kültür2000 kolejleri, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin okula uyum sürecini hızlandırmak için onlara bir sürpriz yaptı. Öğrenciler, öğle yemeğinde aşçı ve güvenlik görevlilerinin bir anda opera sanatçılarına dönmesiyle şaşkınlık yaşadı. Yeni eğitim-öğretim yılına coşkuyla başlayan öğrenciler, aşçı ve güvenlik görevlisi kılığındaki opera sanatçılarına eşlik ederek, şarkılar söyledi. İlk ders gününün stresini müzik dinletisi ile atan minikler, yemeklerini eğlenerek yedi.

'UNUTULMAZ BİR İLK GÜN YAŞATMAK İSTEDİK'
Yani eğitim yılına büyük bir heyecanla başladıklarını belirten İstanbul Kültür Eğitim Kurumları Koordinatörü Biriz Kutoğlu şunları söyledi:
“2018-2019 eğitim yılı bizim için resmen başladı. Dört çeyrek dönem uygulayan bir okuluz. Bu nedenle Türkiye genelindeki okullardan bir hafta önce açılıyoruz. Özellikle ilkokul öğrencilerimiz için keyifli bir sürpriz hazırladık. İlk günü sanat kültürüyle başlatmak istedik. Öğrencilerimiz öğlen yemeğindeyken küçük bir opera dinletisinin içerisinde buldular kendilerini. Bu şekilde öğrencilerimizin hem sanata olan ilgilerini arttırmayı hedeflerken, hem de onlara unutulmaz bir ilk gün yaşatmak istedik.”

BAKMADAN GEÇME!