Öğrenciden kütüphane yetkililerine özür mektubu

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciden kütüphane yetkililerine özür mektubu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 12:27

Kapaklı Halk Kütüphanesi'nden okumak için ödünç aldığı kitabı zamanında teslim edemeyen 5'inci sınıf öğrencisi Merve Gül Yılmaz, gecikme için 'özür mektubu' kaleme aldı.

Haberin Devamı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan 5'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Merve Gül Yılmaz, halk kütüphanesinden ödünç olarak aldığı üç kitabı gecikmeli olarak getirince kütüphane yetkililerinden mektupla özür diledi.

Kapaklı Halk Kütüphanesi'nden okumak için üç adet kitap alan Yıldızkent Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi Merve, ders yoğunlu ve sınavlar nedeniyle kitapları 15 günlük teslim süresinden sonra iade edebildi. 11 yaşındaki öğrenci, kitapları kütüphane yetkililerine kaleme aldığı 'özür mektubu'yla birlikte iade etti.

Öğrenciden kütüphane yetkililerine özür mektubu

Merve, özür mektubunda, duygularını şöyle ifade etti:
"Kütüphaneden ödünç aldığım 'Kim Korkar Mavi Kurt'tan', 'Analitik Düşünme Becerileri' ve 'Elektrik ve Manyetizma' kitaplarını zamanında getiremediğim için özür diliyorum. Çünkü sınavlarımız vardı ve o kadar yığının içinde sürekli unutuyordum. Kitapları zamanında getiremediğim için özür diliyorum."

Haberin Devamı

Kapaklı İlçe Halk Kütüphanesi yetkilileri de Merve Gül Yılmaz'ın bu güzel hareketinin diğer ziyaretçiler tarafından da görülmesi için mektubu kütüphanede görünür bir yere astı.

Kütüphane görevlisi Ahmet Dursun, "Merve'ye bu ince davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Umarız bu davranışı onun yaşındakilere ve özellikle büyüklerine örnek olur" dedi.

Davranışının çok büyütülmemesi gerektiğini belirten Merve Gül Yılmaz ise, "İlçe halk kütüphanemizden üç tane kitap ödünç almıştım. Sınavlarımızın yoğunluğundan geri getiremedim. Bu sebeple özür mektubu yazdım" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!