Mimarlık öğrencilerine yaz okulu

Güncelleme Tarihi:

Mimarlık öğrencilerine yaz okulu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 17:15

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencileri, üniversitede düzenlenen yaz okulunda biraraya geldi. Etkinliğe katılan 24 öğrenci, kapanışta eserlerini sergiledi.

Haberin Devamı

Farklı illerden 24 mimarlık öğrencisi, Abdullah Gül Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘Mimarlık Yaz Okulu’nda buluştu. Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin birçok ilinden mimarlık öğrencilerinin katıldığı ‘BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi yapıldı. Bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğunda yapılan etkinliğin teması, ‘Beton Olmak, Morfogenetik Bir Yaklaşım’ olarak belirlendi.

Öğrenciler bu yılın temasından yola çıkarak çeşitli eserler ortaya çıkardı. Moderatörlerin yönlendirmesiyle ekiplere ayrılan öğrenciler, yaz okulu boyunca toprağı ve betonu tanıdı. Hayata geçirecekleri eserin çizimini yapan gençler, prototipini yaparak planlamadan uygulama aşamasına geçti ve eserlerini ortaya çıkardılar. Ayrıca iş sağlığı ve güvenliği gibi profesyonel yaşamın öncelikli konularıyla ilgili de sunumlara katıldı ve bilgi sahibi oldular.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!