LYS hakkında merak ettiklerini uzmana sor, tahmini puanını hesapla

Güncelleme Tarihi:

LYS hakkında merak ettiklerini uzmana sor, tahmini puanını hesapla
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 10:00

Beş oturumda yapılan LYS maratonunun ikisi geride kaldı. 10 Haziran'da LYS-4 (Sosyal Bilimler) ve 11 Haziran'da da LYS-1 (Matematik) yapıldı. 17 Haziran saat 10.00'da LYS-2 (Fen bilimleri) ve 14.30’daki LYS-5 (Yabancı Dil) sınavları ile bugünkü oturum tamamlanacak. 18 Haziran'da ise adaylar LYS-3'e girerek maratonu bitirecek. Sınavdan sonra tahmini LYS puanını hesaplayabilir, merak ettiklerini 'Uzmana Sor'abilirsiniz.

Haberin Devamı

Üniversite maratonunun ikinci adımı LYS'nin üç oturumu sona erdi. 10 Haziran'da LYS-4 (Sosyal Bilimler), 11 Haziran'da LYS-1 (Matematik), 17 Haziran'da LYS-2 (Fen Bilimleri) yapıldı. Adaylar ayrıca bugün LYS-5'e (Yabancı Dil) giriyorlar. 18 Haziran’da ise LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya) yapılacak. LYS sürecinde Hürriyet Gazetesi ve Okan Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan Uzmana Sor ile ilk LYS oturumunun ardından yayında olan LYS Puan Hesaplama Sihirbazı adayların yanında olacak.

Üniversite adayları sınavların ardından akıllarına takılan soruları, Uzmana Sor uygulaması sayesinde rehber öğretmenlere danışarak, 24 saat online cevap alabilecek. Adaylar, sınavlardan sonra da düşündükleri netler üzerinden tahmini puanlarını hesaplayıp, hangi üniversite ve bölümlere yerleşebileceğini görüp, ona göre tercih yapacak.

Haberin Devamı

UZMANA SOR

LYS PUAN HESAPLAMA SİHİRBAZI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!