Lise öğrencilerine soru destek paketi

Güncelleme Tarihi:

Lise öğrencilerine soru destek paketi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2020 14:27

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Öğrencilerimizin aldığı uzaktan eğitimin kalitesini arttırmak için destek çeşitliliğimizi her geçen gün arttırıyoruz. Önümüzdeki haftalarda yeni sürprizlerimizle bu desteklerin çeşitliliğini arttıracağız" dedi.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) uzaktan eğitimle öğrencilere eğitim desteği vermeye devam ediyor. Bu kapsamda, liselerin tüm sınıf seviyelerinde birinci döneme ait müfredat ve kazanımları kapsayan 490 sorudan oluşan Soru Destek Paketi yayımlandı. Soru Destek Paketine MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sitesinden ‘http://odsgm.meb.gov.tr/' erişilebilecek.

TÜM SINIFLARIN DERSLERİ YER ALACAK
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, açıklamada şunları söyledi:
"Öğrencilerimizin aldığı uzaktan eğitimin kalitesini arttırmak için destek çeşitliliğimizi her geçen gün arttırıyoruz. Örneğin Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) girecek 8'inci sınıf öğrencilerimize destek olmak için ayda bir örnek soru kitapçığı yayımlıyorduk. Bu süreçte ayda iki örnek soru kitapçığı yayımlamaya başladık. Şimdi de lise öğrencilerimizin birinci döneme ait derslerini gözden geçirmelerine destek olmak için 9, 10, 11 ve 12'nci sınıf birinci döneme ait derslerin müfredat ve kazanımlarını kapsayan 490 sorudan oluşan soru destek paketini bugün öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımına sunduk. Önümüzdeki haftalarda yeni sürprizlerimizle bu desteklerin çeşitliliğini arttıracağız."

 

 

BAKMADAN GEÇME!