Güncelleme Tarihi:

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 2026-2027 eğitim öğretim yılı tanıtım ve tercih bilgilendirme programı, Erdoğan Demirören Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Programa Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Atila Ertoğan, çeşitli kamu kurumlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Programda ilk olarak okulun eğitim modeli, akademik yapısı, bölümleri, uygulamalı eğitim imkanları ve sektör iş birliklerine ilişkin sunum yapılarak katılımcılara tercih süreci hakkında bilgilendirme gerçekleştirildi. Sunumun ardından katılımcılar, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni gezerek eğitim alanlarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Daha sonra Demirören Medya stüdyolarını ziyaret eden katılımcılar, medya üretim süreçleri ve uygulamalı eğitim ortamları hakkında bilgi aldı.
OKULUMUZU ÖĞRENCİLERİMİZE TANITMAK İÇİN BURADAYIZ’
Programda konuşan Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, “Bugün, Bağcılarımızın en önemli ve en nitelikli okullarından birini okul müdürlerimize, rehber öğretmenlerimize ve öğretmenlerimize tanıtmak için buradayız. Bağcılar'da öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi ziyaret ettiğimde önemli bir eksiklik fark etmiştim. Okulun öğrenciler tarafından yeterince tanınmadığını gördüm. Bunun üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve eğitim yöneticilerimize, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mutlaka yerinde görülmesi gerektiğini, çocuklarımızın ve velilerimizin belirli bir program dahilinde bu okulu ziyaret ederek yakından tanımasının önemli olduğunu ifade etmiştim. Bugün de bu amaçla bir araya geldik. Bugün burada, Bağcılar'daki 36 ortaokulumuzun müdürleri ve rehber öğretmenleri bulunuyor. Amacımız, okulu daha yakından tanımak ve velilerimize bu okulu en doğru şekilde nasıl tanıtabileceğimizi yerinde görmek” dedi.


