Kayseri'de Bugün Okullar Tatil mi? 5 Ocak Salı

Güncelleme Tarihi:

Kayseride Bugün Okullar Tatil mi 5 Ocak Salı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 09:26

Yurdu etkisi altına alan kar yağışları nedeniyle birçok il ve ilçede bugün de eğitim ve öğretime ara verildi. Kayseri'de de etkisini devam ettiren kar yağışı nedeniyle şu sıralar öğrenciler ''Kayseri'de Okullar Tatil mi?'' diye araştırmaya başladılar. Peki; Kayseri'de bugün okullar tatil mi? İşte cevabı...

Haberin Devamı

Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre bugün Kayseri şehir merkezindeki okulların tatil edilmediği belirtildi. İlçelerde ise hava şartlarına göre kaymakamlıkların karar vereceği ifade ediliyor.

Kayseri Valiliği'nin yaptığı açıklamada, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre, kar yağışının Salı günü etkisini kaybedeceği, havanın biraz daha ısınacağı tahmin edildiği üzere eğitim ve öğretime 5 Ocak Salı günü devam edileceği duyuruldu. Valilik, ulaşımla ilgili meydana gelebilecek sıkıntıların yaşanmaması için yol açma çalışmalarının yapıldığını ve bütün yolların açık olacağına işaret etti.

Kayseri Sarıoğlan ilçesinde kaymakamlık, ilçede devam eden yoğun kar yağışı ve hava şartlarından dolayı okulların 1 gün (5 Ocak Salı) günü tatil edildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Peki; Ankara'da okullar tatil mi?

 

BAKMADAN GEÇME!