Karaman'ın alan kodu kaçtır? Karaman telefon kodu hakkında bilgi

Güncelleme Tarihi:

Karamanın alan kodu kaçtır Karaman telefon kodu hakkında bilgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2021 03:48

İç Anadolu Bölgesi şehirleri arasında yer alan Karaman, daha çok tarım ve hayvancılık üzerine kurulu bir şehirdir. Kış ayları soğuk ve yaz ayları serin olan şehir, bu sebepten dolayı daha çok yaz aylarında tarımla ilgilenir. Özellikle buğday üretimi konusunda Türkiye için önemli bir potansiyel teşkil eder. Peki Karaman'ın alan kodu kaçtır? Karaman telefon kodu hakkında bilgileri derledik.

Haberin Devamı

Sanayileşme konusunda da her geçen yıl gelişme göstermeyi sürdüren şehir, bunu daha çok tarım sektör genelinde sağlamaktadır. Diğer yandan buram buram tarih kopması ile beraber ziyaret edecek pek çok farklı alan sunar. Bunlar içerisinde Yunus Emre Camii ve kalesi ile beraber Ermenek Kalesi oldukça önemlidir.

 Karaman'ın Alan Kodu Kaçtır?

 Karaman'ın alan kodu 0 338’dir. Farklı sebeplerden dolayı Karaman şehrinin merkezi ve ilçelerine ulaşım sağlamak ve iletişim kurmak İsterseniz, bu alan kodunu değerlendirebilirsiniz. Sabit şekilde belirlenmiş olan 318 alan kodu ile beraber bütün farklı sabit hatlara erişim sağlamanız mümkün. Yöresel yemekleri ile de ön plana çıkan Karaman, pek çok farklı lezzet sunmaktadır. Özellikle bunlar içerisinde Karaman Ermenek helvası ülke çapında meşhurdur.

Haberin Devamı

 Hayvancılık konusunda önemli oranda gelişme göstermiş olan Karaman, peynir başta olmak üzere pek çok farklı lezzeti süt üzerinden sunar. Aynı zamanda bölgesel açıdan da pek çok önemli şehri yakınlığı üzerinden güçlü bir geçiş bölgesidir. Bu doğrultuda sabit hatlara iletişim kurmak ve bilgi almak adına 318 alan kodunu kullanabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!