İTÜ’den Bayraktar’a 'Fahri Doktora'

Güncelleme Tarihi:

İTÜ’den Bayraktar’a Fahri Doktora
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2022 11:12

Türkiye'nin ilk yerli üretim SİHA VE İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2'nin mimarı, Baykar Savunma teknik müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’a mezunu olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından Fahri Doktora unvanı verildi.

Haberin Devamı

Milli Teknoloji Hamlesi Söyleşisi’nde İTÜ’lü öğrencilerle bir araya gelen Bayraktar’a, söyleşinin ardından Fahri Doktora Diploması takdim edildi. 

'EKİP ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Selçuk Bayraktar törenin ardından sosyal medya hesabından şu cümleleri paylaştı: “Okulum tarafından "Fahri Doktora" unvanıyla onurlandırılmaktan gurur duydum. 

Bu unvanı layık gören rektörümüz, üniversite senatosu, İTÜ ailesi ve kendisini Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğumuza adamış sevgili ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

ÇALIŞMALARI BİZİ GURURLANDIRIYOR
Diplomayı veren İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları söyledi; “Ülkemize kattığı değerli çalışmalarıyla bizleri gururlandıran 2002 yılı Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunumuz Selçuk Bayraktar’a Fahri Doktora Diplomasını takdim ettik. İTÜ Ailesi olarak kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!