İstanbul'da bugün okullar tatil mi?

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda bugün okullar tatil mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2016 18:09

Meteoroloji'nin yaptığı açıklamaya göre 17 Ocak Pazar yani bugün akşam saatlerinde başlaması beklenen kar yağışı an itibariyle İstanbul'un yüksek kesimlerinde başladı. Şu an Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece dolaylarında başlayan kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini arttıracağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün ardı arkasına 'kar' uyarıları yaptı. İstanbul Valiliği'de 'Karla karışık yağmur ve kar yağışının aralıklarla salı akşamına kadar yerel olarak etkili olacağı tahmin edilmektedir' açıklamasında bulundu.

Ve Beklenen Oldu! İstanbul'da kar yağışı başladı!

17 Ocak Pazar günü etkili olan yoğun yağmur akşam saat 18:00'dan itibaren yerini kar yağışına bıraktı. Hürriyet.com.tr editörlerinin bildirdiğine göre kar yağışı şu an İstanbul'un yüksek kesimlerinde, Beylikdüzü ve Avcılar ilçesinden giriş yaptı.

İSTANBUL'DA OKULLAR 18 OCAK'TA TATİL

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle yarın okulları 1 gün tatil etti. Tatil kararını, İstanbul Valisi Vasip Şahin twitter hesabından duyurdu.

Şahin, "Meteorolojik verilere göre İlimizde başlayan kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini artırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim-öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir" dedi.

Haberin Devamı

THY VE PEGASUS SEFERLERİ İPTAL ETTİ!

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) ile Pegasus Hava Yolları 18 Ocak'ta planlanan bazı seferleri iptal ettiğini duyurdu. İptal edilen seferlerin hangileri olduğunu aşağıdaki linklere tıklayarak öğrenebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!