Hürriyet'in eğitime desteği ikinci yarıyılda da sürüyor!

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetin eğitime desteği ikinci yarıyılda da sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2021 12:58

Hürriyet’in EBA müfredatı ile eş zamanlı, uzaktan eğitimi destekleyen özel eki, eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde de devam ediyor. Tüm kademelerin yanı sıra sınavlara hazırlanan öğrenciler için de özel ek önemli bir kaynak oluyor.

Haberin Devamı

Hürriyet’in eğitim-öğretim yılının birinci döneminde pandemi sürecinde devam eden uzaktan eğitim sürecine destek olmak için hafta içi her gün ücretsiz verilen ‘Eğitime Destek Eki’, Sömestr tatilinin ardından ikinci dönemde de devam ediyor.. Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilere ulaşan, EBA’nın müfredatıyla eş zamanlı olarak ilerleyen bu ekin içeriğinde; özet konu anlatımları, özel hazırlanmış sorular ve alıştırmalar yer alıyor.

Gazeteyle birlikte hafta içi her gün ücretsiz olarak verilen Hürriyet Eğitime Destek Eki, 1’inci sınıftan 12’nci sınıfa kadar yaklaşık 18 milyon öğrencinin her gün kendileri için özel hazırlanan sorulara ve alıştırmalara ulaşmasını sağlıyor. Tüm eğitim süreçlerini dijital ve görsel olarak gerçekleştiren çocuklara, basılı olarak soru çözme avantajı da sunacak.

Haberin Devamı

Nuran Çakmakçı yönetimindeki "Hürriyet Eğitime Destek Eki” hafta içi her gün Hürriyet Gazetesi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki bayilerde yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!