Fütürist Tarhan’dan ‘gelecek’ dersi önerisi

Güncelleme Tarihi:

Fütürist Tarhan’dan ‘gelecek’ dersi önerisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2019 13:15

Dünyanın en etkili 100 kadın fütüristi arasında gösterilen Ufuk Tarhan’ın yazdığı, T-İnsan’ın lansmanı ve ‘Gelecekteki Sen?’ temalı söyleşi İstanbul’da bir otelde gerçekleştirildi. Etkinliği Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katıldı.

Haberin Devamı

Fütürüst Ufuk Tarhan ‘En İnovatif İş Kitabı’ ödüllü kitabı T-İnsan’ın lansmanı yapıldı. Lanmsanda ayrıca ‘Gelecekteki Sen?’ temalı bir söyleşi de gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da katıldığı etkinlikte, Ufuk Tarhan müfredata ‘gelecek’ dersi konması yönündeki talebini iletti. Bakan Selçuk ise Tarhan’a geleceği tasarlama konusundaki çalışmaları için teşekkür etti.

Fütürist Tarhan’dan ‘gelecek’ dersi önerisi

Gelecek kaygısının herkesin aşina olduğu bir duygu haline geldiği günümüzde, ‘Gelecek nasıl gelecek?” sorusunun yanıtı da giderek daha belirgin hale gelmeye başladı. “Peki, gelecekte sen ne yapacaksın, ne yapmalısın? ‘Gelecekteki Sen’i nasıl oluşturacaksın? O kişi nasıl biri olmalı/olacak?” gibi soruların yanıtlarının arandığı ‘Gelecekteki Sen’ söyleşisi izleyicilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Söyleşide Ufuk Tarhan’ın yanı sıra Tolga Yücel, Arzu Kaprol ve Birol Güven de düşüncelerini ve önerilerini paylaştı. Dinleyicilerin iç sesi ve temsilcisi olan sosyal medya influencer’ı Cihan Akıncı ise soruları ve yorumlarıyla etkinliğe katıldı.

Haberin Devamı

Fütürist Tarhan’dan ‘gelecek’ dersi önerisi

T-İnsan’ın lansmanı ve imza günü ile söyleşi dışında GaragaATLAS VR/AR Deneyimi, Maker Atölye ile Robotel etkinlikleri de gerçekleştirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!