FACEIT nedir ve nasıl oynanır? Cs Go FACEIT rehberi

Güncelleme Tarihi:

FACEIT nedir ve nasıl oynanır Cs Go FACEIT rehberi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2021 04:21

Beş bölgeyi (AB, NA, SA, SEA, Okyanusya) kapsayan FACEIT'teki CS:GO, 2012'deki başlangıcından bu yana platformun ayrılmaz bir parçası olmuştur. Yüzlerce lig, turnuva, merkez, merdiven ve çok daha fazlası ile aylık milyonlarca oyuncuya sahip olan FACEIT nedir ve nasıl oynanır? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Haberin Devamı

FACEIT'te daha üst sıralara çıkmak ve adınızı orada duyurmak, herhangi bir ciddi rekabetçi CS:GO oyuncusunun ana hedeflerinden biridir.

 FACEIT Nedir ve Nasıl Oynanır?

 Counter-Strike: Global Offensive, genişlemeye devam eden geniş bir oyuncu tabanına sahiptir. 2020, oyuncu sayısının 1 milyonda zirveye ulaştı. Ancak hepsi oyunu tamamen Valve'ın şartlarına göre oynamayı tercih etmiyor. Üçüncü taraf platform FACEIT, profesyonel oyuncuların ana evi haline geldi. 15 milyon kayıtlı kullanıcısıyla FACEIT, Counter-Strike'ın önemli bir parçasıdır. Gün geçtikçe daha fazla oyuncu üçüncü taraf sağlayıcılara geçiyor.128 tik sunucular bu geçişin arkasındaki ana nedendir, ancak FACEIT'i ciddi CSGO oyuncularının en iyi seçimi yapan birçok başka özelliğe sahiptir.

Haberin Devamı

 Oyuncular, Valve'in hile karşıtı özelliğinin, CSGO'nun Steam'de oynamak için ücretsiz hale gelmesinden bu yana büyüyen bir sorun olan bilgisayar korsanlarını uzak tutma konusunda kötü bir iş çıkardığına inanıyor. Tersine, FACEIT, katı hile karşıtı özelliği sayesinde CSGO'da 120.000'den fazla hileciyi yasakladı. Üçüncü taraf sağlayıcının yaklaşımı, toplu yasaklamaya değil, bilgisayar korsanlarının bir maça girmesini engellemeye dayanmaktadır. Herhangi bir şüpheli sürücü işlemini hızlı bir şekilde algılayabilen birden fazla algılama vektörüne sahiptir.

 FACEIT genellikle oyun oynamayı kariyer olarak sürdürmek isteyenler için daha iyi bir platform olarak kabul edilir. Ligler ve merdivenler gibi premium özellikler, oyuncuların FACEIT etkinliklerine aktif olarak katılan 1. seviye oyuncularla rekabet etmesine olanak tanır. FACEIT'te CS:GO'nun dünyanın her yerinden insanlara sıradan oyuncular ve hevesli profesyoneller için ilgi çekici ve eğlenceli bir deneyim sunmaktadır.

 CS GO FACEIT Rehberi

 Abonelikler;

 Abonelikler, FACEIT deneyiminizi geliştirmek için ek özelliklerin ve ödüllerin kilidini açmanın harika bir yoludur. İki tür FACEIT aboneliği bulunmaktadır. Bunlar oyun ve premium aboneliklerdir. Oyun abonelikleri, kullanıcılara tüm oyun alt avantajlarının yanı sıra görevler gibi şeyleri sağlayan premium abonelikler, aylık tam kampanyalar ve mevcut binlerce FACEIT puanı ile liglerde ve sıralamalarda rekabet etme olanağı sunar.

 Merdivenler;

Haberin Devamı

 AB/NA'da Bronz'dan Master'a ve SEA/OCE/SA'da Silver'dan Master'a kadar uzanan merdivenler, platformdaki görünür ilerlemenin ana kaynağıdır. Aylık olarak sıfırlanan kullanıcılar, binlerce FACEIT puanı, lig puanı ve Elo kazanmak için diğer oyuncularla rekabet eder ve Ana Lig'in ilk 100'üne sunulan FACEIT Pro League'e katılma potansiyeline sahiptir. Aylık liglerin kilidini açmak için kullanıcıların SEA dışındaki tüm bölgelerde aktif bir aboneliğe ihtiyacı vardır.

 Merkezler;

 Katılabileceğiniz veya kendiniz oluşturabileceğiniz birbirine bağlı topluluklarla platformda daha özel bir deneyim arıyorsanız, hub'lar başlamak için mükemmel bir yerdir. Liglerinizi ödüllerle kurun, diğer üyelerle sohbet edin ve iletişim kurun, yeni arkadaşlar edinin ve ortak ilgi alanlarına dayalı bağlar oluşturun. Hub'lar, FACEIT'in ana bölümünden ayrı topluluklar oluşturur; burada kullanıcılar, deneyimi tam olarak hub üyelerinin aradığı şeye göre uyarlayabilir.

 Görevler;

Haberin Devamı

 Görevler, aboneliği olan kullanıcıların etkileşimli kampanyalar aracılığıyla aylık olarak çok miktarda FACEIT puanı kazanmaları için bir ödül sistemidir. Yenilenen sistem, daha fazla ödül ve kullanıcılarımızla daha fazla etkileşim sunarak daha çeşitli görevler ve kampanyalar oluşturmamızı sağlıyor.

 Turnuvalar;

 FACEIT'te Valve koşu etkinlikleri için resmi elemelerden birkaç arkadaş arasında kullanıcı tarafından yürütülen turnuvalara kadar çok çeşitli turnuvalara ev sahipliği yapıyor. Turnuvalar sayfasında aktif ve yaklaşan etkinlikleri, katılmakta serbest olup olmadıklarını, grup türünü, sunulan ödülleri ve katılmak için gereken beceri seviyesini görebilirsiniz. İster grup halinde isterseniz solo turnuvalara katılabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!