Eğitime kar tatili

Güncelleme Tarihi:

Eğitime kar tatili
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 09:58

Etkili olan kar yağışı sonucu bazı il ve ilçelerde eğitime bir gün ara verildi.

Haberin Devamı

Samsun: 14 ilçedeki bazı okullar ile taşımalı sistemdeki okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışının etkili olduğu ilçelerde bazı okullar tatil edildi. Buna göre Alaçam ilçesindeki ilkokullar ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda bugün eğitim yapılmayacak. Asarcık, Atakum, Ayvacık, Bafra, Canik, Çarşamba, İlkadım, 19 Mayıs, Salıpazarı, Kavak, Tekkeköy, Terme, Yakakent ilçelerindeki köy okulları ile öğrencilerin taşımalı sistemle geldiği okullarda da eğitime bugün ara verildi.

Sivas: Koyulhisar ilçesinde kar yağışı dolayısıyla bugün ilçedeki tüm okullarda eğitime ara verildiği bildirildi. Koyulhisar Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, etkili kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçedeki bütün okullar 17 Şubat Cuma günü tatil edildi.     

Haberin Devamı

Ordu ve Giresun: Giresun merkez ve bazı ilçeleri ile Ordu'nun bazı ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bugün eğitime ara verildi. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Gürgentepe, Korgan, Ulubey, Kabataş, Çamaş, Çatalpınar, Aybastı, Mesudiye, Çaybaşı ve Kabadüz ilçelerinin tamamındaki okullarda, Akkuş, Fatsa, Gülyalı ve İkizce ilçelerimizde ise taşımalı eğitim yapan okullarda eğitim 17 Şubat Cuma günü 1 gün süreyle tatil edilmiştir."     

Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise Giresun merkez ilçe ve merkeze bağlı köylerdeki tüm okullarda eğitime ara verildiği belirtilerek, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Eynesil, Güce, Keşap ve Piraziz ilçelerinin de tamamında eğitim-öğretime bugün ara verildiği belirtildi. Açıklamada, Espiye ve Yağlıdere ilçelerinde merkez hariç, Bulancak ilçesinde ise ilçe merkezi ve Yalıköy hariç taşımalı eğitim yapan okullar ve köy okullarının tatil edildiği belirtildi.     

Rize: Etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş yaptığı açıklamada, etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı olumsuzlukların yaşanabileceğini belirtti.     

Haberin Devamı

Etkili kar yağışı nedeniyle bugün il geneli okulların eğitime ara verildiğini ifade eden Bektaş, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin de bir gün idari izinli sayılması kararı alındığı belirtildi.     

Artvin: Merkez ile üç ilçesinde eğitime kar ve buzlanma nedeniyle bugün ara verildi. Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kar ve buzlanma nedeniyle şehir merkezi ile Borçka, Murgul ve Hopa ilçesindeki okullarda bugün eğitim ve öğretime ara verileceği belirtildi.     

Trabzon: Etkili olan kar dolayısıyla eğitim öğretime bugün ara verilecek. Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde olumsuz hava koşullarının devam ettiği belirtildi. Açıklamada, ulaşımda güçlük ve sıkıntı yaşanmaması için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda 17 Şubat Cuma günü eğitim öğretime ara verildiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Hakkari: Kar yağışının etkisini sürdürdüğü Şemdinli'de taşımalı eğitime ara verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ilçe genelinde taşımalı hizmetle eğitim veren okullarda eğitime 1 günlük ara verildiğini duyurdu.

Van: Gevaş’ta 3 gündür aralıksız yağan kar yağışının hayatı olumsuz yönde etkilemesi nedeniyle, ilçe genelinde ilk, orta ve liselerde pazartesi gününe kadar eğitime ara verildiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!