e-Okul veli bilgilendirme sistemi | Devamsızlık ve not sorgulama

Güncelleme Tarihi:

e-Okul veli bilgilendirme sistemi | Devamsızlık ve not sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2015 15:00

E Okul veli bilgilendirme sistemi ile devamsızlık bilgileri ve sınav notlarına ulaşabilirsiniz. E-okul veli bilgilendirme ve yönetim bilgi sistemleri öğretmen, öğrenci ve velilerin işlemlerinde oldukça kolaylık sağlayan uygulamalar sunuyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından oluşturulan E-Okul veli bilgilendirme sistemi ile devamsızlık sorgulamadan not bilgisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

e-Okul tüm öğrencilerin ve velilerin hizmetine sunulmuş en büyük platformlardan biri.

e-Okul sisteminde öğrenci kaydı, nakil işlemleri, not girişleri, devamsızlık işlemleri, sınav bilgileri, merkezî olarak yapılacak sınavların (TEOG, DPY-B vb.) başvuru ve tercih işlemleri, belge işlemleri (takdir, teşekkür, onur vb.), haftalık ders programı girişleri, alınan belgeler, e-karne, şube yazılı ortalamaları, duyurular ve birçok modül üzerinden bilgi girişleri T.C. Milli Eğitim Bakanlığı sunucularına girilmektedir.

e-Okul veli bilgilendirme ve yönetim bilgi sistemi pek çok öğrencinin ve velinin hayatını kolaylaştırmakta. e-Okul sistemi hakkında tüm merak ettiklerinizi bu haberimizden öğrenebilirsiniz.

e-Okul üzerinden tüm devamsızlık sorgulamalarınızı, karne notlarınızı ve sözlü notlarınızı görebilirsiniz. Üstelik, e-Okul üzerinden aynı zamanda veliler de faydalanabiliyor. e-Okul ile birlikte öğrencinizin devamsızlık bilgisini, okuduğu kitap sayısını, yerleştirme bilgilerini, okul boyunca aldığı belgeleri ve daha fazlasını öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

E-OKUL ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİNE NASIL GİRİŞ YAPILIR?

e-Okul veli bilgilendirme sistemine girdiğinizde karşınıza ilk olarak bir sayfa gelecektir. Bu sayfada ilk olarak resimde verilen sayıları doğru bir şekilde kodlamanız gerekmektedir. Daha sonra öğrenci TC kimlik numarasını girmelisiniz. Son olarak da öğrenci okul numarasını girdikten sonra tamam butonuna tıklamanız gerekir. Daha sonra açılmış olan sayfadan öğrenci fotoğrafı ile birlikte bazı bilgileri girerek e-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapabilirsiniz. e-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaptıktan sonra öğrencinin okulla ilgili tüm bilgilerine ulaşabilir okul ve öğrenci ile ilgili tüm gelişmeleri takip altına alabilirsiniz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!