DGS ek tercih işlemleri ne zaman başlayacak? DGS boş kontenjanlar

Güncelleme Tarihi:

DGS ek tercih işlemleri ne zaman başlayacak DGS boş kontenjanlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2018 19:05

DGS ek tercih işlemlerinin ne zaman başlayacağı merak edilen konular arasında yer almaya devam ediyor. ÖSYM tarafından başlatılacak olan DGS ek tercih işlemleri için geri sayım başladı. Peki, DGS ek tercih işlemleri ne zaman başlayacak? ÖSYM tarih verdi mi?

Haberin Devamı

Yaklaşık 35 bin kişilik boş kontenjanın yer aldığı DGS ek yerleştirme sürecinde adaylar işlemlerin ne zaman yapılmaya başlanacağını ve boş kontenjanları merak ediyor. Peki, DGS ek tercih işlemleri ne zaman başlayacak? ÖSYM tarih verdi mi?

DGS EK TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dikey Geçiş Sınavı'nda ek tercih sürecine geçecek olan ÖSYM, tarih hakkında herhangi bir bilgi vermedi. Ancak, ÖSYM'nin geçtiğimiz yıl 2 Ekim tarihinde ilk yerleştirme sonuçlarını açıkladıktan sonra 25 Ekim tarihinde ek yerleştirme sürecine başladığı düşünülürse, bu yıl tercih işlemlerinin 12 Ekim tarihinde başlayacağı söylenebilir.

DGS BOŞ KONTENJANLAR

DGS tercih ya da bir diğer ifade ile yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra, yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ve en küçük ve en büyük puanlar ÖSYM tarafından yayınlandı. İşte, ÖSYM'nin açıkladığı boş kontenjan sayısı...

Haberin Devamı

DGS ek tercih işlemleri ne zaman başlayacak DGS boş kontenjanlar

BAKMADAN GEÇME!