Çocuklara sağlıklı yaşam öğretilecek

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara sağlıklı yaşam öğretilecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2019 13:07

‘Tabağım Renkli Hayatım Hareketli Çocuk Festivali’ 13-14 Nisan ve 20-21 Nisan’da gerçekleştirilecek. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel bir vakfın iş birliğinde beş yıldır sürdürülen ‘Sağlıklı Yaşam Projesi’ kapsamında yapılan etkinliklerle, 53 bin 236 öğrenci ve 1956 öğretmene ulaştı.

Haberin Devamı

Fundación MAPFRE (MAPFRE Vakfı) 2014’ten beri Türkiye’de ‘Sağlıklı Yaşam’ alanında eğitici ve eğlendirici okul aktiviteleriyle ilköğretim öğrencilerini sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendiriyor. Her sene yeni modüller eklenen proje, 2019’da yeni ismi, kitapları ve alışveriş merkezi festivalleriyle devam ediyor.

Çocuklara sağlıklı yaşam öğretilecek
HEDEF 70 BİN ÖĞRENCİ
Tabağım Renkli Hayatım Hareketli Çocuk Festivali’ adı verilen etkinlikte, ebeveyn ve çocuklara aynı anda dokunulması hedefliyor. 13-14 Nisan’da başlayan ve 20-21 Nisan’da devam eden etkinliklerde, aileleri bilgilendiren uzman söyleşileri, eğlendiren sağlıklı içecek, neşeli tabak hazırlama atölyeleri, yoga atölyeleri ve sağlıklı yaşamın ipuçlarını öğreten tiyatro oyunu yer alıyor. Festivalle sağlıklı yaşam alanında toplumsal bilincin artırılması ve aynı zamanda ailelerin çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmelerine katkı sunulması hedefleniyor. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fundación MAPFRE iş birliğinde beş yıldır sürdürülen ‘Sağlıklı Yaşam Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle, 53 bin 236 öğrenci ve 1956 öğretmene ulaşıldı. Projeyle altıncı yılının sonunda yaklaşık 70 bin öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

BAKMADAN GEÇME!