Celal Bayar Üniversitesi’nden ‘Teknokent’ için logo yarışması

Güncelleme Tarihi:

Celal Bayar Üniversitesi’nden ‘Teknokent’ için logo yarışması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 10:56

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Teknokent’i yeni kurumsal kimliği ile yurtiçinde ve yurtdışında tanıtıp, ‘üniversite, sanayi ve teknoloji geliştirme ilişkisi’ algısı oluşturacak bir logo tasarımı ve marka ismi belirlemek için, ülke genelinde para ödüllü yarışma açtı.

Haberin Devamı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknokent) Aralık ayından itibaren faaliyete geçecek. Teknokent, elverişli ve gelişmiş bir sanayi potansiyeli olan Manisa’da birçok özel ve kamusal işletmenin Ar-Ge faaliyetlerine destek verecek. Bilimsel çalışmalar ve bu çalışmaların teknolojik uyarlamaları noktasında üniversite-sanayi işbirliği için bir koordinasyon merkezi olacak. Altyapısı tamamlanan ve hizmet birimleri oluşturulan Teknoloji Geliştirme Bölgesi, son olarak bir logo tasarımı ve marka ismi belirleme yarışması ile vitrinini ve imajını oluşturarak hizmet öncesi son rötuşlarını yaparak kurumsal kimliğine kavuşmak için harekete geçti. Bu çerçevede Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi yönetimi bütün Türkiye’ye açık ödüllü bir yarışma düzenledi. Yarışmanın amacı Manisa Teknokent’inin yeni yüzünü, kimliğini ve marka değerini ön plana çıkarmak; ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek logo ile marka isminin özgün tasarımını sağlamak olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Tasarlanması planlanan logonun ve marka isminin, yurtiçinde ve yurtdışında ‘üniversite, sanayi ve teknoloji geliştirme ilişkisi’ algısı oluşturacak, bir Üniversite-Sanayi işbirliği kurumu olduğu anlaşılacak şekilde hizmet etmesinin hedeflendiği de belirtildi.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışma, jüri üyeleri ve birinci derecedeki yakınları dışında amatör-profesyonel tüm sanatçılara, öğrencilere, kamu ve özel kurumların katılımına açık olduğu belirtildi. En fazla üç çalışma ile katılanabilecek yarışmada birinci olan tasarıma 5 bin lira, ikinci olana 3 bin lira, üçüncü olana ise bin 500 lira ödül verileceği bildirildi.

Yarışmanın son başvuru tarihinin 21 Ekim olduğu, katılımcıların başvuru için ayrıntılı bilgi ve başvuru formlarını Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin web sayfasından (www.cbu.edu.tr) veya Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden temin edebilecekleri duyuruldu.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!