Çamlıca’ya yeni bir kolej daha açıldı

Güncelleme Tarihi:

Çamlıca’ya yeni bir kolej daha açıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2014 09:43

Eğitim alanında başarılı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji Çamlıca Kampüsü’nü törenle hizmete açtı.

Haberin Devamı

Açılış törenine Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Dekanı Türker Kılıç, Bahçeşehir Koleji yönetimi, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel şunları söyledi:

‘’Anaokulundan üniversiteye yaşam boyu eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji Çamlıca Kampüsümüz, anaokulu, ilkokul ve ortaokulu ile çocuklarımızı yaşama en donanımlı şekilde hazırlayacak. Bize güvendiğiniz için buna layık olacağız. İlkokul birinci sınıfa başladığım günden bu yana eğitimin dışına çıkmadım. 40 yıldır eğitim ile uğraşıyorum. Dünya’da eğitim adına ne olup bitiyor? Bunların neredeyse tümünü biliyorum. Benim hedefim bir dünya kurumu yaratmak. K12 okullarımızın dünyada tanınır olmasını hedefliyoruz. Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır diyoruz ve Türkiye’nin her noktasına kaliteli eğitimi götürüyoruz. Öğrencilerimiz mezun olduklarında dünyanın en saygın üniversitelerine gidiyorlar. MIT’de bursla okuyan mezunumuz var. Bahçeşehir Koleji Anadolu yakasında 3 kampüs açtı. Birincisi geçen sene Ümraniye’de açıldı. İkincisi Çamlıca ve üçüncüsü de Sancaktepe kampüsümüz. Önümüzdeki yıl da yeni kampüsler açıyoruz, Anadolu yakasında 5 kampüsümüz olacak. Bahçeşehir Koleji nerede yeni bir hamle yapsa o bölgedeki insanların yüzleri gülüyor. Çocuklarını çok iyi bir yere emanet etmenin huzuru içindeler. Biz de ülkemize yeni bir okul, yeni bir eğitim tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çamlıca Kampüsü çok güzel oldu. Önümüzdeki yıllarda eğitim camiası bu okulu takip edecek. Buradaki gelişmeleri görecek. Çünkü okulumuz içerisinde inovasyon laboratuvarından bilim müzesine kadar birçok özel alan oluşturduk. Mükemmel bir kampüs ortaya çıktı.”

Haberin Devamı

Törende konuşan Bahçeşehir Koleji Çamlıca Okul Müdürü Berrak Çebi ise, mutlu olduklarını anlatarak, “Eğitimin kalitesini içeriği belirler anlayışıyla 21’inci yüzyıl becerileriyle donatılmış, problem çözme yeteneği kuvvetli, araştırmacı, sorgulayıcı ve teknolojiyi doğru kullanabilen bireyler yetiştiriyor ve bu anlayışla dünya okulu vizyonumuzu Türkiye’nin her noktasına taşımaya devam ediyoruz. Çocuklarımızı dünya ile konuşan, dünya ile çalışan ve dünya ile yarışan bireyler olarak hayata hazırlamak temel hedefimiz” diye konuştu.
Berrak Çebi, konuşmasının ardından Çamlıca ve birçok Bahçeşehir Koleji kampüsünün inşasını gerçekleştiren Okul Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömral Yücel’e teşekkür plaketini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!