Büyükçekmece’ye yeni okul

Güncelleme Tarihi:

Büyükçekmece’ye yeni okul
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 17:47

Temeli Büyükçekmece’de atılacak olan yeni bir okul projesi hayata geçiriliyor. Okul, anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde eğitim verecek.

Haberin Devamı

Bilfen Eğitim Kurumları, “Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi”nde yeni okulunu açmaya hazırlanıyor. Temeli Büyükçekmece’de atılacak olan proje ile Bilfen, anaokulundan lisesine kadar tüm kademelerde eğitim sunacağı kampüsüyle yerini alacak. Bilfen Okulları Türkiye’yi sinema ve dizi sektöründe bir projenin içerisine dâhil oluyor. Bilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükçekmece’de temelleri atılan, Avrupa’nın en büyük film platosu olması hedeflenen Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi’nin içinde yer alacak ‘Bilfen Alkent Projesi’ ile de o bölgenin ihtiyacı olan eğitim yatırımını üstlendik. Anaokulundan liseye kadar farklı kademelerde öğrencilere hizmet vereceğimiz yeni kampüsümüz için yaklaşık 50 milyon lira tutarında bir yatırım öngörüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

“Hayallerin çok ötesinde” sloganıyla yola çıkan Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi; Hollywood, Bollywood ve Avrupa sinemasına dünya standartlarında film stüdyoları ve ekipmanları sağlayacak. Yönetim Kurulu Başkanlığını Ahmet San’ın ve İcra Kurulu Başkanlığını Emin Günal’ın yürüttüğü proje içerisinde 21 stüdyo, 17 açık set alanı, ünlülerin kalabileceği konaklama seçenekleri, spor, eğlence, yeme içme alanları, sinema ve parklar yer alacak. Kompleks içerisinde korkudan bilim kurguya kadar bütün türde yapımların çekimi gerçekleştirilebilecek. 825 milyon liralık yatırımla 5 yılda geliştirilen tüm projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!