Bulmacada Pedavra Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Pedavra Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Pedavra Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Pedavra Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

İnsanlar boş zamanlarını en verimli şekilde geçirmek istedikleri zaman bulmacalar en sık tercih edilen etkinliklerin başında gelmektedir. Birçok alandan sorunun yer aldığı bulmacalar insanların zihinsel olarak enerji harcadıkları bir oyun olarak ifade edilmektedir. Bulmacalarda sorulan sorular günlük hayatta hiç duyulmamış kavramlardan da olabilmektedir. Peki, bulmacada pedavra cevabı nedir? Harf sayısına göre pedavra cevapları neler olmaktadır? İşte, bulmacalarda yer alan pedavra sorusu için verilecek cevapları derledik.

Haberin Devamı

Bulmacalar farklı çeşitleri ile her yaştan insanın eğlenerek çözdüğü aktivitelerden biri olmaktadır. Oldukça ekonomik olan bu aktivite için herhangi bir malzeme ya da ekipmana da gerek olmamaktadır. Tek ihtiyaç olan şey bir bulmaca sayfası olmaktadır. 

 Bulmacada Pedavra Cevabı Nedir? 

 Bulmacada yer alan sorulardan biri de pedavra sorusu olmaktadır. Günlük hayatta fazla bir kullanıma sahip olmayan pedavra kavramı köknar ve ladin gibi ağaçların hammadde olarak kullanıldığı çatılar için yapılan ince tahtalı bir örtü olarak ifade edilmektedir. Pedavra sorusunun bulmacadaki cevabı ''balar'' olarak ifade edilmektedir. 

 Harf Sayısına Göre Pedavra Cevapları 

 Pedavra kelimesi bulmacalarda karşılaşılan sorulardan bir tanesi olmaktadır. Bu sorunun cevabı balar olarak ifade edilmektedir. Bulmacalarda bazen de balar kelimesinin cevabının ne olduğu sorulmaktadır. O zaman da cevap pedavra kelimesi olmaktadır. Bulmacalar pek çok alana ait sorunun sorulduğu etkinliklerden biri olduğu için bulmaca severlerin her konu hakkında fikir sahibi olmasını gerektirmektedir. Fikir sahibi olmayanlarda soruların cevaplarını araştırarak öğrenmektedirler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!