Bulmacada Minkale Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Minkale Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Minkale Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Minkale Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

Bulmacalarda karşılaşılan ve merak edilen kelimeler içerisinde minkale sözcüğü gelmektedir. Bu sözcüğe karşılık olarak Türkçede yer alan sözcükler bulunmaktadır. Peki, Bulmacada Minkale cevabı nedir? Harf sayısına göre minkale cevapları üzerine bilgileri derledik.

Haberin Devamı

Bu sözcük grubuna karşı bulmacalarda kullanmak için bir kelime bulunmaktadır. Böylece bu kelime ortak biçimde bütün değişik bulmacalar için değerlendirme olanağı vermektedir. Aynı zamanda eş anlamlı olarak taşıdığı anlam üzerinden Türkçede değerlendirilir. Yani Türk Dil Kurumu açısından geçerli bir sözcük olduğunu ifade etmek mümkün. 

 Bulmacada Minkale Cevabı Nedir? 

 Bulmaca minkale kelimesi için bir sözcük eş anlamlı şekilde öne çıkıyor. Bu sözcük okunuşu ve yazılışı farklı olsa bile aynı anlamı ile bulmacalarda kullanılabilir. 

 - İletki 

 Özellikle yukarıda verilen eş anlamlı karşılığı üzerinden günlük yaşamda daha fazla kullanıldığını söylemek gerekir. Tabii minkale kelimesine karşılık kare ve çengel ile birçok değişik bulmaca üzerinden kullanmak mümkün. 

Haberin Devamı

 Harf Sayısına Göre Minkale Cevapları 

 Harf sayısına göre minkale kelimesinin cevapları bir sözcük üzerinden karşılık vermektedir. Bu sözcük ‘İletki’ kelimesidir. Aynı zamanda ileten madde ve materyaller olarak da anlatmak mümkün. Bu anlamı üzerinden 6 harfli sözcük olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda içerisinde 3 tane sesli ve 3 tane sessiz harf bulunmaktadır. Farklı bulmacalar üzerinden ortak şekilde kullanma imkanı vermektedir. Ayrıca bilim ve eğitim dünyasında da yaygın kullanılan bir sözcük olarak ön plana çıkar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!