Bulmacada Kankurutan Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Kankurutan Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Kankurutan Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Kankurutan Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:06

Bulmaca ülkemizde sıklıkla çözülen kelime oyunlarından biridir. Özellikle kelime dağarcığını geliştirmek isteyen ya da yeni kelimeler öğrenmek isteyen kişiler tarafından bulmaca sık sık çözülen kelime oyunları arasındadır. Bu bakımdan bulmacada kankurutan sorusunun yanıtını öğrenebilir ve bu soru ile karşılaştığınızda kolay bir şekilde cevap kısmına yazabilirsiniz. Bulmacada Kankurutan cevabı nedir? Harf sayısına göre Kankurutan cevapları nelerdir tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Bulmacada çıkan Kankurutan sorusunun doğru cevabı Adamotu cevabıdır ve yanıt için ayrılmış bölüme Adamotu yazmak gerekir. 

 Bulmacada Kankurutan Cevabı Nedir? 

 Bulmacalarda Kankurutan sorusu ile sık sık karşılaşılması mümkündür. Bu nedenle sorunun cevabı da sık sık internetten araştırılmaktadır. Bulmacada Kankurutan sorusu ile karşılaşılması halinde yanıt kısmına Adamotu yazılması gerekir. Çıkan harflere ya da toplam harf sayısına göre yanıttan emin olmak ve bu sayede bulmacaya devam etmek mümkündür. Bulmaca sorularının yanıtlarının internetten bulunması mümkündür. 

 Harf Sayısına Göre Kankurutan Cevapları 

 Bulmaca çözen kişiler bazı soruların yanıtlarını bilmediklerinden bunlara internetten bakarak bulmacayı tamamlamaya çalışmaktadır. Birçok soru çeşidi olduğundan bulmaca sorularının tümü bilmek mümkün değildir. Bu yüzden internetten cevaplara bakmak ve diğer sorulara geçerek bulmacayı bitirmek gerekir. Bulmacada Kankurutan sorusu ile karşılaşan kişilerin cevap yerine 7 harfli bir kelime olan Adamotu kelimesini yazmaları gerekir. Harf sayısına göre cevapları bulmak ve bu cevapları yanıt kısmına yazarak bulmacayı tamamlamak gerekir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!