Bulmacada Kanaviçe Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Kanaviçe Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Kanaviçe Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Kanaviçe Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

Bulmacada çıkan soruların yanıtları internet üzerinden araştırılarak kolay bir şekilde bulunan sonuçlardan biridir. Özellikle bulmaca çözen kişiler tarafından bulmaca cevapları araştırılan konular arasındadır. Bu bakımdan bulmacada çıkan soruların yanıtlarını öğrenebilir ve uygun cevapları cevap kısmına kolay bir şekilde yazabilirsiniz. Bulmacada Kanaviçe cevabı nedir? Harf sayısına göre Kanaviçe cevaplarını sizler için derledik.

Haberin Devamı

Bulmacada Kanaviçe sorusu sıklıkla karşılaşılan sorulardan biridir. Bulmacada Kanaviçe sorusu ile karşılaşan kişilerin cevap kutucuğuna harf sayısına göre Tele ya da Kanava yazmaları gerekir. 

 Bulmacada Kanaviçe Cevabı Nedir? 

 Bulmacada yüzlerce farklı soru çeşidi olduğundan cevaplara bakarken internetten araştırma yapılmaktadır. Bulmacada sık sık karşılaşılan sorulardan biri olan Kanaviçe sorusunun da yanıtına internetten bakılmaktadır. Bulmacada Kanaviçe sorusunun yanıtı 4 harfli bir yanıt olan Tele ya da 6 harfli bir yanıt olan Kanava yanıtıdır. Her iki yanıt da doğru olduğundan uygun olan cevabın ilgili alana yazılması gerekmektedir.

  Harf Sayısına Göre Kanaviçe Cevapları

  Bulmacada birçok soru çeşidi vardır ve bulmaca çözen kişilerin her soru hakkında bilgi sahibi olması da mümkün değildir. Yeni kelime ve kelimelerin anlamlarını öğrenmek isteyen kişiler bulmaca çözerek kelime dağarcıklarını genişletmek isterler. Bulmacada Kanaviçe sorusu bulmaca severlerin sıklıkla karşılaştıkları bir sorudur ve iki adet doğru yanıtı mevcuttur. Bulmacada Kanaviçe sorusunun cevap için ayrılmış 4 harfli kutucuk varsa Tele, 6 harfli kutucuk varsa Kanava yazılması gerekir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!