Bulmacada Kampana Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Kampana Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Kampana Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Kampana Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:06

Kampana kelimesi birçok farklı bulmaca üzerinden çok sık öne çıkar. Bu kelimeye karşılık olarak ise Türkçe üzerinden farklı sözcükler eş anlamlı olarak değerlendirilir. Peki, bulmacada kampana cevabı nedir? Harf sayısına göre kampana cevapları hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Günlük yaşamda pek bilinmeyen sözcüklerden biri olarak kampana kelimesi öne çıkmaktadır. Ancak taşıdığı anlam ile beraber eş anlamlı sözcükleri daha fazla bilinir. Bu doğrultuda pek çok farklı bulmacada ortak şekilde kullanıldığını ifade etmek mümkündür. 

 Bulmacada Kampana Cevabı Nedir? 

 Bulmacada kampana cevabı olarak iki değişik sözcük bulunmaktadır. Bu sözcükler aynı zamanda değişik harf sayılarını bağlı olarak değerlendirme imkanı verir. 

 - Çan

 - Çıngırak 

 Görüldüğü gibi yukarıda verilen değişik harf sayıları ile birlikte 2 değişik kelimeyi eş anlamlı olarak değerlendirmek mümkün. Aynı zamanda günlük yaşamda tek başına ya da cümle içerisinde taşıdığı anlam ile yaygın değerlendirilir. 

 Harf Sayısına Göre Kampana Cevapları 

 Harf sayısına göre kampana cevabı olarak iki tane sözcük bulmacalarda kullanım imkanı tanımaktadır. Bunlardan biri 3 harfli olarak ‘Çan’ kelimesidir. Aynı zamanda 8 harfli olarak ‘çıngırak’ kelimesi de yine bulmacalarda kullanılabilir. Günlük hayatta da amaca uygun değerlendirilen bu kelimeler, özellikle bulmaca çeşitleri üzerinden kampana sözüne karşılık olarak değerlendirilir. Böylece kare ile beraber ayrıca çengel ve sarmal gibi daha pek çok bulmaca çeşidi üzerinden ön plana çıkmış olduğunu söylemek gerekir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!