Bulmacada Kale Korkuluğu Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Kale Korkuluğu Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Kale Korkuluğu Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Kale Korkuluğu Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:11

Bulmacada Kale Korkuluğu sıkça karşılaşılan ve yanıtları merak edilen bulmaca sorularından biridir. Özellikle birçok kişi tarafından bulmaca çözülen ve ilgi duyulan kelime oyunları arasında yer almaktadır. Bu bakımdan bulmacada çıkan soruların yanıtlarını öğrenebilir ve bu sayede bulmacayı daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bulmacada Kale Korkuluğu cevabı nedir? Harf sayısına göre Kale Korkuluğu cevapları sizler için derledik.

Haberin Devamı

  Bulmacada çıkan Kale Korkuluğu sorusunun yanıtı Barbata yanıtıdır ve cevap için bulmacada ayrılmış olan yere Barbata yazmak gerekir.

  Bulmacada Kale Korkuluğu Cevabı Nedir?

  Bulmacada çıkan soruların yanıtları birçok kişi tarafından araştırılan ve öğrenilen yanıtlardan biridir. Bulmaca daha çok kelime dağarcığını geliştirmek isteyen kişiler tarafından çözülen kelime oyunlarından biridir. Bulmacada çıkan Kale Korkuluğu sorusunun yanıtı Barbata yanıtıdır ve yanıt için ayrılmış olan kısma 7 harfli bir cevap olan Barbata cevabının yazılması gerekir. Barbata Kale Korkuluğudur ve bulmacalarda Kale Korkuluğu sorusunun yanıtıdır. 

 Harf Sayısına Göre Kale Korkuluğu Cevapları 

 Harflerin sayısına ve çıkmış olan harflere göre bulmacadaki soruların yanıtlarının bulunması ve bulmacaya yazılması mümkündür. Bulmacada Kale korkuluğu sorusu sıkça karşılaşılan sorulardan biridir ve bundan dolayı yanıtı da internetten araştırılmaktadır. Bulmacada Kale Korkuluğu sorusunun yanıtı Barbata'dır ve yanıt kısmına 7 harfli bir kelime olan Barbata yazılması gerekir. Barbata, Kale Korkuluğu sorusunun yanıtı için ayrılmış kısma yazılmaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!