Bulmacada Hamur Tahtası Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Hamur Tahtası Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Hamur Tahtası Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Hamur Tahtası Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:05

Birçok değişik bulmacada ortak biçimde sorulan sorular içerisinde hamur tahtası gelmektedir. Yani bu kelime grubunun farklı bulmacada üzerinden bir karşılığı öne çıkar. Peki, bulmacada hamur tahtası cevabı nedir? Harf sayısına göre hamur tahtası cevapları üzerine detayları derledik.

Haberin Devamı

Hamur tahtası sözcük grubuna karşılık olarak Türkçe üzerinden bir cevap bulunmaktadır. Bu cevap hep aynı zamanda Türk Dil Kurumu üzerinden geçerli şekilde kullanım olanağı sağlıyor. Bu sebepten dolayı bütün değişik bulmacalar üzerinden değerlendirme imkanı verdiğini söylemek gerekir. 

 Bulmacada Hamur Tahtası Cevabı Nedir? 

 Bulmacada hamur tahtası cevabına karşılık bir sözcük değişik bulmacalar üzerinden değerlendirilebilir. 

 - Senityaztaç 

 Bu şekilde çok fazla bilinmeyen ve yukarıda öne çıkan sözcük eş anlamlı olarak hamur tahtası cevabına karşılık kullanılabilir. Günlük yaşamda çok bilinmeyen ve değerlendirilmeyen bir kelimedir. Ancak Türkçede geçerli olarak yerleşik şekilde bulunur. O yüzden bütün değişik bulmacalarda ortak biçimde karşılık olarak değerlendirmek mümkün. 

Haberin Devamı

 Harf Sayısına Göre Hamur Tahtası Cevapları 

 Harf sayısına göre hamur tahtası cevapları içerisinde bir sözcük bulunmaktadır. Bu sözcük ise ‘senityaztaç’ olarak öne çıkar. Aynı zamanda 11 harfli bir kelime olarak ifade etmek mümkün. Bu 11 harf içerisinde 4 tane sesli harf bulunmaktadır. Geri kalan 7 harf ise sessiz harfler olarak ele alınır. Bu sayede hangi bulmaca olursa olsun ortak biçimde hamur tahtası sözcük grubuna karşı eş anlamlı olarak değerlendirmek mümkün.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!