Bulmacada Güreşte Bir Oyun Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Güreşte Bir Oyun Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Güreşte Bir Oyun Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Güreşte Bir Oyun Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:06

Ata sporumuz olan güreşin tarihi M.Ö'ye dayanır. Araştırmalara göre ilk kez Mezopotamya'da, oynanmaya başlayan güreşin zamanla birçok türü ortaya çıkmıştır. Bunlar arasında en bilinenleri yağlı güreş ve şalvar güreşidir. Rakibi kündeye getirmek ve müsabakayı kazanmak için yapılan çeşitli hamlelere ise oyun adı verilir. "Güreşte Bir Oyun" şeklinde sorulan tüm soruların yanıtlarını ayrıntılı bir şekilde derledik.

Haberin Devamı

 Güreşte Bir Oyun sorusunun 3 yanıtı vardır. Bunlardan en kısası 5, en uzunu ise 8 harflidir. 

 Bulmacada Güreşte Bir Oyun Cevabı Nedir? 

 Bulmacada 5 Harfli Güreşte Bir Oyun Cevapları 

 Sarma 

 Oyuncunun rakibin bacağına kolunu dolamasıyla yapılan hamleye sarma denir. Tek ve çift sarma olmak üzere iki farklı çeşidi bulunan bu oyun hem şalvar hem de yağlı güreşlerde en çok yapılan oyunlardan biridir. Bu oyunda amaç rakibi bacaklarından çekip sırt üstü yatırmak ve kündeye getirmektir. 

 Bulmacada 7 Harfli Güreşte Bir Oyun Cevapları 

 İç Kazık 

 Güreşçilerin giydiği kıyafete kispet denir. Rakip oyuncunun elini kispete sokup rakibini bu şekilde düşürmeye çalışmasına iç kazık adı verilir. İç kazık, sarmadan sonra en çok yapılan hamleler ve oyunlar arasında yer alır. 

Haberin Devamı

 Harf Sayısına Göre Güreşte Bir Oyun Cevapları 

 Bulmacada 8 Harfli Güreşte Bir Oyun Cevapları 

 Ters Paça 

 Ters Paça, Güreşte Bir Oyun sorusuna verilebilecek 8 harfli cevaplar arasında yer alıyor. Güreş sporundaki en zor hamlelerden biri olan ters paça, ancak tecrübeli güreşçiler tarafından yapılabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!