Bulmacada Getirim Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Getirim Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Getirim Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Getirim Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:06

Bulmaca çözmek eğlenceli bir aktivitedir. Bir aktivite olmasının yanı sıra öğretici yanı da vardır. Çünkü bulmaca çözen kişi cevabını bilmediği soruları araştırarak yeni bilgi edinir. Genel kültüre katkısı olur. Getirim bir bulmaca sorusudur. Cevabını bilmeyen bulmaca severler için bulmacada getirim cevabı nedir? Harf sayısına göre getirim cevapları nelerdir tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Getirim bulmaca sorusu, tüm resimli, kare, çengel, sözcük avı vb. bulmacalarda soru olarak karşımıza çıkabilir. Çoğu kişi tarafından cevaplanması zor bir soru olarak görülse de araştırma yapılarak cevabına ulaşmak mümkündür. Özellikle bulmaca severlerin getirim sorusunun yanıtını mutlaka öğrenmesi gerekir. 

 Bulmacada Getirim Cevabı Nedir? 

 Bulmaca ve bulmaca oyunlarında getirim sorusu sıkça sorulmaktadır. Bu nedenle cevabını öğrenmek daha hızlı ilerleme sağlar. Her bulmaca sorusunun tek bir cevabı olabileceği gibi birden fazla cevabı da olabilir. Bu durumda varsa ipuçlarından yararlanmakta ya da harf sayısına göre uygun bulmaca sorusu cevabını seçmekte yarar vardır. Getirim bulmaca sorusu için verilebilecek doğru yanıt ise ranttır. Getirim sorusu için ayrılmış olan boşluk kısmı rant olarak doldurularak bulmaca sorusu çözülebilir. 

Haberin Devamı

  Harf Sayısına Göre Getirim Cevapları 

 Bulmaca sorularını çözerek en doğru hamle harf sayısına göre cevap vermektir. Çünkü doğru cevabı bulmakta harf sayısı yardımcı olmaktadır. Getirim bulmaca sorusu tek yanıta sahiptir. Cevabı ise şu şekildedir;

 4 harfli getirim bulmaca sorusu cevabı; rant

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!