Bulmacada Eyer Örtüsü Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Eyer Örtüsü Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Eyer Örtüsü Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Eyer Örtüsü Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:06

Fazla sayıda karşılığı ile beraber eyer örtüsü kelime grubu üzerinden değerlendirilecek sözcükler bulunmaktadır. Özellikle bulmacadaki harf sayısına bağlı şekilde farklı kelimeler öne çıkmaktadır. Peki, bulmacada eyer örtüsü cevabı nedir? Harf sayısına göre eyer örtüsü cevapları konusunda bilgileri derledik.

Haberin Devamı

Eyer örtüsü kelime grubuna karşılık olarak değerlendirilebilecek oldukça fazla sayıda sözcük bulunmaktadır. Bu sözcükler ortak şekilde aynı anlama sahiptir. Böylece harf sayısına bağlı olarak değişik bulmacalar üzerinden kullanım imkanı veriyor. 

 Bulmacada Eyer Örtüsü Cevabı Nedir? 

 Bulmacada eyer örtüsü cevabı olarak birçok değişik kelime çeşidini kullanmak mümkündür. 

 - Şaprak

 - Yab

 - Çulta

 - Zinpuş

 - Çaprak

 - Şaplak

 - Fitan 

 Bu şekilde yukarıda verildiği gibi çok fazla ve bilinmeyen oldukça değişik kelimeler, eyer örtüsü karşılığı olarak öne çıkmaktadır. Eski zamanlarda kullanılan köklü sözcükler içerisinde bulunduğunu söylemek mümkün. 

 Harf Sayısına Göre Eyer Örtüsü Cevapları 

 Harf sayısına göre eğer örtüsü cevapları birçok değişik sözlük ile beraber kullanım olanağı vermektedir. Aynı zamanda bu kelimeler değişik harf sayısına bağlı olarak bulmacalarda değerlendirilir. Böylece 3 harfli kelimelerden başlamak suretiyle, 6 harfli kelimeye kadar çıkan sözcükler bulunmaktadır. Bu kelimeler günlük yaşamda pek kullanılan sözcükler değildir. Fakat aynı zamanda Türk Dil Kurumu üzerinden geçerliliği bulunan kelimeler olarak ön plana çıkar. Bunun yanı sıra birçok değişik bulmaca üzerinden geçerli şekilde değerlendirme imkanı verdiğini ifade etmek gerekir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!