Bodrum’a yeni kampüs

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’a yeni kampüs
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 15:41

2018-2019 eğitim öğretim yılı açıldı. Yeni dönem zilinin çalmasıyla özel bir okulun  Bodrum Kampusu’nda da ders verilmeye başlandı.

Haberin Devamı

Yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla öğrenci ve öğretmenler okullarıyla buluştu. Yeni dönem zilinin çalmasıyla Doğa Koleji Bodrum Kampusu’nda da ilk ders verilmeye başlandı. Doğa Koleji, 124 kampüsü 82 bin öğrencisiyle yeni eğitim-öğretim dönemine ‘merhaba’ diyerek, Bodrum kampüsünü açtı. Eğitim-öğretim döneminin ilk gününde kampüs açılışına katılan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ve konuklar, açılış kurdelesini hep birlikte kesti. Lüle, okulun öğrencilere, velilere, tüm Bodrumlulara hayırlı olmasını diledi. Bodrum’da olmaktan mutlu olduklarını belirten Lüle, “Bodrumlu öğrencilerimizle buluşmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi. Yeni açtıkları fen ve teknoloji liseleriyle beraber Nevşehir, Ağrı, İzmir Buca, Bingöl, Mardin, Kahramanmaraş gibi illerde de yeni okullar açtıklarını belirten Lüle, “Kampüs sayımızı arttırmaya devam edeceğiz” diyerek 45 milyon yatırım yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kampüs açılışına katılan Bodrum Belediye Başkan Vekili Durusun Göktürk ise şöyle konuştu:
“Doğa Koleji Bodrum’a önemli bir katma değer katarak Bodrum’un marka değerini arttırdı. Öğrencilerimize ve şehrimize yaptıkları bu katkı bizim için önemli ve büyük. Tüm Doğa ailesine Bodrumlular adına teşekküre ediyorum.”

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, “Doğa Koleji, Bodrum’a önemli bir vizyon katacak. Çocuklarımızı kaliteli eğitim imkânıyla buluşturan Doğa Koleji’ne teşekkür ediyorum” dedi. Konuklar açılış sonrası okulu gezerek, Bodrum kampüsünü yakından inceledi. Açılışa katılan konuklar okulu gezerek, kampüsü yakından inceledi ve öğrencilerle derse girdi. 

Doğa Koleji Bodrum Kampüsü’nde, öğrenciler, küçük yaşta aldıkları İngilizce eğitimi, lisede Doğa’ya özgü t-MBA modeli, kodlama ve robotik dersleri alacak. Açılışa, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktürk, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akif Serin, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Oktar, Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker, İnşaat ve Yapı İşleri Koordinatörü Ömer Altuğ Akçaylı, Naturel İnşaat Genel Müdürü Hayri Sazan, veliler ve Bodrum kampüs öğrencileri katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!