Okulların tatil edildiği iller

Güncelleme Tarihi:

Okulların tatil edildiği iller
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 08:57

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...

Haberin Devamı

TRABZON: Çaykara ilçesinde eğitim öğretime bugün ara verildi. İlçede kar yağışı nedeniyle köy yollarının kapanması nedeniyle bugün ilçedeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

BİTLİS: Bitlis il merkezi ve Ahlat ilçesinde okullar bir gün tatil edildi. Bitlis’te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Bitlis merkez ve merkeze bağlı köylerdeki tüm okullarda bugün eğitime tam gün ara verildi. Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, sadece ilçe merkezindeki ilk ve ortaokul ile liselerde elektrik ve su kesintisinden dolayı okulların tatil edildiği belirtildi.

SİİRT: Siirt'in Pervari ilçesinde kar yağışı dolayısıyla okullar bugün tatil edildi.

KARS: Etkili olan kar yağışı sebebiyle 7 Aralık Perşembe günü ilk, orta ve lise düzeyindeki tüm okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Haberin Devamı

AĞRI: Ağrı merkez ile Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinde, köy okulları, taşımalı eğitim kapsamındaki ilkokul ve ortaokullar ile liseler tatil edildi. İl merkezi, Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçe merkezleri ile Patnos, Tutak, Eleşkirt ve Doğubayazıt ilçelerinin tamamında diğer tüm okullarda eğitime öğretime devam edilecek.

NEVŞEHİR: Kar yağışı nedeniyle kentte taşımalı eğitim kapsamındaki okullar tatil edildi.

BİNGÖL: Karlıova ilçesinde taşımalı sistemdeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

VAN: Bahçesaray ve Saray ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!