ATA AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, bütünleme tarihleri

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak İşte, bütünleme tarihleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 09:58

ATA AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürerken, öğrenciler, derslerden geçme, kalma durumlarını merak etmeye devam ediyor. 28-29 Ocak tarihlerinde girdikleri sınavın ardından bütünleme sınavına gerek kalıp kalmayacağını merak eden öğrenciler, ATA AÖF sınav sonuçları üniversitenin resmi İnternet sitesini sıkça ziyaret ediyor. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, merak edilen detaylar ve bütünleme sınavlarının yapılacağı tarih

Haberin Devamı

ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. Özellikle bütünleme sınavına girme ihtimali bulunan öğrenciler, 28- 29 Ocak'ta girdikleri güz dönemi final sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını öğrenmek için sık sık Atatürk Üniversitesi'nin resmi sitesini ziyaret ediyor. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları açıklanacak? Bütünleme sınavları ne zaman yapılacak?

ATA AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sonuçları genelde 20 gün içerisinde açıklanıyor. Bu nedenle güz dönemi final sınavlarının önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

BÜTÜNLEME SINAVLARI NE ZAMAN?

ATA AÖF sonuçları belirsizliğini korurken üniversitenin resmi sitesi üzerinden bütünleme sınavlarına ilişkin duyuru geldi. Duyuruda bütünleme sınavına girecek olan öğrencilere sınav yeri değişiklikleriyle ilgili son gün hatırlatması yapıldı. ATA AÖF sayfasında yer alan duyuruda şu ibareler yer alıyor. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavı için Sınav Merkezi Değişikliklerinin 07 Şubat 2017 Salı günü saat 23:59'a kadar http://obs.atauni.edu.tr/ adresinden tarafınızca yapılması gerekmektedir. Sınav merkezi tercihini belirtilen tarihler arasında gerçekleştirmeyen öğrencilerimizin, sınav merkezi tercihleri, sistem tarafından otomatik olarak belirlenecektir ve daha sonra değişiklik yapılmayacaktır.

Haberin Devamı

ATA AÖF SONUÇ SORGULAMA EKRANI

SORU VE CEVAPLAR YAYIMLANDI

Sınav sorularıyla ilgili İnternet sayfası üzerinden açıklama yapan Atatürk Üniversitesi, soruların incelenebileceği sistem için detaylara yer verdi. İşte, Atatürk Üniversitesi'nin yapmış olduğu açıklama;

"Değerli Öğrencilerimiz,

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı kitapçıkları ve cevap anahtarlarına lms.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Sınav sorularına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sisteminde (LMS) sol menüde yer alan “Soru İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını bize iletebilecekler. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler anlık olarak yapılacaktır."

Haberin Devamı

ATA AÖF FİNAL SORU CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN!

BAHAR DÖNEMİ DERS KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Güz döneminin sona erip yeni dönemin başlamasıyla birlikte ders kayıtları 20-26 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Mazeretli Ders Kaydı ve Onayı ise 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Eğitim-Öğretim, 27 Şubat 02 Haziran aralığında gerçekleşecek. 

Ara sınavlar, 29-30 Nisan, Yarı yıl sonu sınavları 03-04 Haziran, bütünleme sınavları ise 08-09 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!