Aspava nedir? hangi yöreye aittir? Aspava kelimesinin TDK sözlük anlamı

Güncelleme Tarihi:

Aspava nedir hangi yöreye aittir Aspava kelimesinin TDK sözlük anlamı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 16:36

Aspava kelimesi son dönemde oldukça fazla kişi tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle yöresel anlam taşıyan bu kelime duyanların anlamını merak ettikleri bir sözcük olarak bilinmektedir. Pek çok kişi aspava kelimesinin anlamını ve kullanım yerlerini merak etmektedir. Aspava hakkında yapılan araştırmalarda pek çok yanıt bulunmaktadır. Aspava kelimesi nedir, hangi yöreye aittir ve TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Aspava kelimesi en popüler olan kelimelerden biri haline gelmektedir. Son dönemde pek çok kişinin kullandığı bu kelime bir restoran zinciri ismi olarak bilinmektedir. Aspava kelimesi genel olarak daha önce iki kere bir roman içerisinde geçmiştir. Daha sonra restoran ismi haline gelerek pek çok kişi tarafından kullanılmaya devam etmektedir.

 Aspava nedir?

 Aspava Ankara ilinde bulunan bir restoran zinciridir. İçerisinde türlü çeşit et ve yemeklerin bulunduğu bu restoranın adı aspava olarak bilinmektedir. Özellikle başka illerden gelen kişiler bu restoranı ziyaret etmektedir.

 Aspava Hangi yöreye aittir?

 Aspava Ankara iline aittir. Ankara'da yer alan bir restoran zinciri olarak bilinmektedir. Şehrin her yerinde Aspava restoranı bulunmaktadır. Ankara içerisinde farklı lokallerde restoranı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

 Aspava kelimesinin TDK sözlük anlamı

 Aspava kelimesinin TDK sözlük anlamı bilinmese de sıklıkla insanların kullandıkları kelimelerden biri haline gelmiştir. Bu kelimenin anlamı bir restoran zinciri olarak bilinmektedir. Ankara ilinde bulunan bir restoran zinciri olan aspava farklı kelimelerin harf birleşimi olarak bilinmektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!