Kar yağışı nedeniyle bu illerde eğitime ara verildi

Güncelleme Tarihi:

Kar yağışı nedeniyle bu illerde eğitime ara verildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 08:40

Yurt genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde bugün eğitime ara verildi.

Haberin Devamı

İşte yoğun kar nedeniyle okulların tatil edildiği iller:

ARTVİN

Artvin kent merkezinde ve Ardanuç ve Şavşat ilçelerinde eğitime bugün ara verildi. 

Alınan bilgiye göre, yoğun kar dolayısıyla şehir merkezindeki tüm okullar bugün tatil edildi.  Artvin Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada yoğun kar yağışı nedeniyle Ardanuç ve Şavşat ilçelerinde eğitime 8 Aralık Cuma günü tam gün ara verilirken, Artvin merkez ve Borçka ilçesinde ise taşımalı eğitime ara verildiği kaydedildi. Engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı kaydedildi.


ARDAHAN

Ardahan'da etkili olan kar yağışı sebebiyle il genelindeki tüm okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.  Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez yaptığı açıklamada, kentte dün etkisini gösteren ve gece saatlerinde şiddetini artıran yoğun kar yağışının devam ettiğini söyledi.
Yapılan değerlendirmelerde, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı Ardahan ve ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretime bugün ara verildiğini kaydeden Vali Bilmez, "Ardahan kent merkezi ve ilçelerimizdeki yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle ilk, orta ve lise düzeyindeki tüm okullarda 8 Aralık 2017 tarihinde bir gün süreyle eğitime ara verdik. Kar yağışı devam ediyor. Ekiplerimiz yaşanabilecek olumsuzluklara karşı çalışmalarına devam ediyor. Kent genelinde tüm ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!