AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF yaz okulu sınav soruları ve cevapları

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak AÖF yaz okulu sınav soruları ve cevapları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2019 11:16

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sına soruları ve cevaplarının erişime açılmasının ardından, sonuç için bekleyiş başladı. Sınav soru ve cevaplarını Anadolu Üniversitesinin (AÖF) internet sitesinden görüntüleyen AÖF öğrencileri, yaz okulu sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihle ilgili araştırmalarına başladı. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, o kon hakkında bilgiler ve AÖF yaz okulu sınav soruları ve cevapları görüntüleme sayfası.

Haberin Devamı

AÖF yaz okulu sınav sonuçları, günün ilk saatleri itibariyle öğrencilerin gündemindeki konular arasında yer alıyor. AÖF yaz okulu sınav sonuçları için değerlendirme işlemine devam eden Anadolu Üniversitesi, sonuçların açıklanacağı tarih hakkında bazı bilgiler verdi. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, soruları ve cevapları yayımlanan AÖF sınav sonuçları için bazı bilgiler

AÖF yaz okulu sınav sonuçları, 15 Eylül Pazar günü sınava giren pek çok kişinin araştırdığı konu olmaya başladı. AÖF yaz okulu sınav soruları ve cevaplarını yayımlayan Anadolu Üniversitesi, AÖF yaz okulu sınav sonuçları için ise tarih detaylarını verdi. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, AÖF yaz okulu sürecinin içerisinde yer alan vatandaşlar için bazı bilgiler

Haberin Devamı

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF yaz okulu sınav sonuçları, Anadolu Üniversitesi'nin belirlediği tarihlerde açıklanacak. AÖF'ün en fazla 15 gün sonuç açıklama süreci düşünülürse, sonuçların 30 Eylül tarihine erişime açılacağı söylenebilir.

Yaz okulu sınav sorularını görüntülemek için aşağıdaki linke tıklayınız

YAZ OKULU SINAV SORULARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YAZ OKULU MAZERET SINAVI YAPILACAK MI?

Yaz okuluna kayıt yaptıran ancak her ne sebeple olursa olsun sınavlara katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz.

MEZUNİYET HAKKI KAZANANLARIN BELGELERİ NASIL DÜZENLENİR?

Yaz okulunda aldıkları ve başardıkları derslerle mezun olma hakkı kazanan öğrenciler ilgili Yaz Okulu Sınavı sonunda mezun sayılırlar. Diplomalar buna göre düzenlenir.

DERSİ KALANLAR NE YAPACAK?

Yaz okulu sonunda dersiniz kaldıysa dersiniz hangi döneme ait ise o dönemde almanız gerekmektedir.

İTİRAZLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Sınava ve sorulara yapılacak itirazlar 3 iş günü (16-18 Eylül 2019) içinde https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümünden  (T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile) yapılacaktır. 18 Eylül 2019 23:59 tarihinden sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmamaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!