AÖF sınav (final) soruları açıklandı! Tıkla öğren

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav (final) soruları açıklandı Tıkla öğren
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 10:07

23-24 Ocak'ta yapılan AÖF güz dönemi final sınavı soruları ve cevap anahtarı yayınlandı. AÖF sınav soruları ve cevap anahtarını görüntülemek için AÖF internet sitesinde öğrenci girişi yapmanız gerekmektedir. AÖF sınavı soru ve cevaplarına nasıl ulaşacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

AÖF sınav soruları yayınlandı. 23-24 Ocak'ta gerçekleştirilen AÖG Güz Dönem sonu sınavına giren öğrenciler merakla sınav soruları ve cevap anahtarının yayınlanmasını bekliyorlardı. AÖF sınav soruları ve cevapları öğrencilerin erişimine açıldı.

AÖF sınav soruları ve cevap anahtarını görüntülemek için aşağıdaki linke tıklayarak, karşınıza çıkacak olan ekrandan öğrenci girişi yapmanız gerekmektedir.

AÖF sınav soruları ve cevapları için tıklayınız

AÖF sınav (final) soruları açıklandı Tıkla öğren

2015-2016 Eğitim öğretim yılı Güz dönemi ara sınavlarının soru ve cevapları AÖF sınav yayınlama sistemi üzerinden yayınlandı. AÖF soru ve cevaplarına ulaşmak için yukarıdaki linke tıklayarak e-posta adresi ve T.C. Kimlik No ile öğrenci girişi yapmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

23-24 Ocak'ta yapılan AÖF sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili olarak henüz kesin bir tarih verilmedi. AÖF sınav sonuçları, genellikle sınav gününden sonraki 10-15 günlük süre içerisinde ya da bu sürenin sonunda açıklanıyor. AÖF sınav sonuçları açıklandığında sizlere duyuracağız.

 

 

BAKMADAN GEÇME!