AÖF soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak Sonuçlar ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2018 15:21

AÖF sınav yorumları, Anadolu Üniversitesi'nin yurt genelinde gerçekleştirdiği sınavların ardından gündem konusu oldu. Sınavın tamamlanmasının ardından ise öğrenciler, aynı kaderi paylaşan diğer adayların sınav yorumlarını merak etmeye başladı. Öte yandan sınava katılım sağlayan öğrenciler AÖF soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladılar. Peki, AÖF soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarının ilk ayağı bugün tamamlandı. Sınavın tamamlanmasının ardından AÖF sınav yorumları için araştırmalar başladı. İşte, sınava giren birçok vatandaşın gerçekleştirdiği AÖF sınav yorumları ve sınava dair detaylı bilgiler

AÖF SINAV YORUMLARI

AÖF sınavının tamamlanmasıyla birlikte sosyal medya üzerinden yorumlar gelmeye başladı. İşte, o yorumlardan bazıları;

Önemli olan katılmaktı. #Aöf

Aöf sınavında bi uyukluyan ben miyim

60 yaşındaki teyzeyle sınava girdik çok çalışmış hayran oldum #aöf

Teşekkür edelim Aofcum güzel sorulardi.:) aynısını yarin da isterim

Aöf de 4 yanlis 1 doğruyu götürür olmus eskiden daha iyiydi

AÖF de 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor sistemi cezalandırma sistemidir. Cezalandırarak değil teşvik ederek okutun insanları.

Haberin Devamı

AÖF de boş bıraktığında zaten 100 üzerinden değil her boş soru için 5 puan aşağıdan değerlendiriliyor. Nasıl bir sistem bu?

Yaşasın iyi geçen sınavlar !

Aöf şu dünyada basıma gelen en kolay şey olabilir ya sizin de yüzünüzde papatya falan açmıyor mu aöften cıkınca

AÖF SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF soru ve cevapları sınavın bitmesinin ardından, sınava katılım sağlayan öğrencilerin odak noktası oldu. Doğru ve yanlışlarını kontrol etmek için AÖF soru ve cevaplarını araştırmaya başlayan öğrenciler, net bir bilgi alamadı. 

Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağına dair net bir bilgi henüz bulunmuyor.

MAZERET SINAVI YAPILMAYACAK

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 12-(4) maddesinde “Her ne sebeple olursa olsun, sınavlara katılmayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz.” denilmektedir.

Bu nedenle, her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

Öğrencilerin mağdur olmamaları için, mutlaka sınavlara katılmaları gerekmektedir. Mazeretli bile olsalar, öğrenciler için telafi sınavı açılmaz.

SINAV PAZAR OTURUMUYLA DEVAM EDECEK

AÖF sınavlarının ilk oturumu 14 Nisan Cumartesi günü saat 09.30'da başladı. Sınavın ikinci oturumu ise öğleden sonra 14.00'da yapıldı. İlk gün oturumlarının ardından pazar oturumlarıyla birlikte vize dönemi sona erecek.

Haberin Devamı

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!